tiistai 21. lokakuuta 2014

Tomaattista possua


Edelleen mennään näillä helpoilla ohjeilla. Nyt oli jo pakko patistaa isäntä työmatkalla käymään kaupassa, kun alko jääkaapissa paistamaan enää pelkkä valo. Ja pakastimessakaan ei enää ollut muutakuin Viskin ruokia. Jostain syystä jauhetut kurkkutorvet tai naudan maha ei oikein saanut intoutumaan kokkauksesta.... ;)
Isäntä toi tullessaan ison purkin ruokakermaa ja possun sisäfilettä. Siitä sitten syntyi tälläinen ruoka, jossa kastike tuli uunissa ikäänkuin itsestään. Hyvää oli!! 

Tomaattista possua


n. 700 g possun sisäfilettä
öljyä paistamiseen
grillimaustetta
suolaa
mustapippuria
5 dl ruokakermaa
2 rkl sinappia
2 rkl soijakastiketta
2 rkl HP Original -kastiketta
1 pieni prk tomaattipyrettä

Leikkaa possunfilee siivuiksi. Ruskista siivut öljyssä pannulla molemmin puolin. Nosta siivut uunivuokaan ja ripottele päälle mausteita. 
Sekoita ruokakerman joukkoon sinappi, soija, HP-kastike ja tomaattipyre. Kaada kastike lihojen päälle ja anna possun muhia 200 asteisessa uunissa reilun puolen tunnin verran. 
Mitä hitaammin, sen parempaa possua saat! :)


 Nyt on haettu apteekista yskänlääkettä ja silmätippoja, josko huomenna pääsis jo töihin. Alkaa tää viikon sairasloma jo vähän tökkimään. Mielellään kyllä olisin kotosalla, mutta en sairaslomalla! Kyllä terveenä vaan on kiva olla! ♥
 

2 kommenttia:

  1. Ihanan simppeli ruoka :) Tuota voisi kokeilla ja laittaa vaikka sieniä joukkoon.

    Toivottavasti lääkkeet auttaa pian <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin haaveilin kasviksista tuonne kastikkeen joukkoon, mutta tuli tehtyä vähän köyhä kauppalista isännälle.... :)

      Kiitos Anu, toivotaan! ♥

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)