lauantai 2. huhtikuuta 2016

Keväinen (ja harmaa) HANKO ♥


Meidän talvilomareissu(t) suuntautui tänä vuonna Hankoon. Käytiin siellä kahtena päivänä. Ja yllätys yllätys, kalastushan meidät sinne taas kuljetti. Mutta en yhtään pistänyt vastaan. Edelleenkin kovin kiehtoo uudet paikat ja maisemat sekä meren läheisyys.


Olen viimeksi ollut Hangossa n. 6 vuotta sitten kesällä. Oli siis ihan hippasen pieni järkytys mennä sinne tälläiseen aikaan, kun siellä ei kerta kaikkiaan ole yhtään mitään! :D Samalla jotenkin järkytyin siitä, kuinka huonossa kunnossa suurin osa rakennuksista siellä on. Huomaa, että kaupunki on ollut tosi upea parhaimmassa kukoistuksessaan, mutta nyt kuvaisin sitä ehkä enemmän sanalla rapistunut. Mutta kun toivuin ensi järkytyksestä, vaihdoin kyllä nopeasti mielipidettäni kaupungista. Nyt kuvailisin Hankoa kiehtovana kaupunkina, joka huokuu historiaa ja jossa on ERITTÄIN kaunis luonto!


Hankoon on pakko päästä vielä uudestaankin. Paljon jäi vielä kuvattavaa. Näillä reissuilla tuli keskityttyä enemmän luonnossa kulkemiseen. Ehkä seuraavalla kerralla "kaupungille" ihastelemaan ja kuvailemaan. Olisin toivonut näihinkin reissuihin vähän parempaa säätä, jotta olisi saanut pikkasen parempia valokuvia. Mutta toisaalta huonossa säässä on puolensa; ei paljoa muita kävelijöitä näkynyt.


Hangon piti olla meille tämän kevään Gotlanti, mutta mutta...saas nähdä mihin meri meitä vielä kuljettaa ;)


P.S. Hyvien burgerien ystävät, käykää ihmeessä syömässä Cafe Pub Roxxissa! Tässä isännän syömä hamppariannos. Sen lisäksi että se näytti houkuttelevalta, se myös kuulemma maistui siltä. Eikä ollut hinnalla pilattu.

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä, tuolla olisi kiva koirien kanssa viipottaa ja
  parasta ettei ketään näy mailla halmeilla :D Ehkä joskus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan - parasta kun ketään ei näy missään! :D
   Oletkos koskaan harkinnut lähteväsi koirien kanssa Gotlannissa (Ruotsi) käymään...? Siellä on kans kilometrejä ja taas kilometrejä autiota rantaa. Siellä kun ei juurikaan rakenneta rannoille, niin on mukava kuljeskella koiran kanssa ja ihastella kertakaikkisen upeita maisemia.

   Poista
 2. Kylmän kauniita kuvia. On ihan parasta olla tuulen huminassa rannalla, jossa ei ole ketään muita. Vesipisarat kruunaa ihanuuden :)

  -Pappadiippa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se harmaus tuo oman säväyksensä aina kuviin! ...mutta silti joskus harmittaa, kun sais niin paljon kauniimpia kuvia aurinkoisella säällä.... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)