maanantai 4. heinäkuuta 2016

Ihmisen paras ystävä ♥


Aloin viikonloppuna selailemaan kuvia puhelimesta, joita oli sinne kertynyt reilut 4000. Varmaan 95 % kuvista oli kuvattu joko Viskiä tai kissoja. Ja ne 5 % kuvista joissa oli yritetty kuvata jotain muuta, niin kummasti vaan niistäkin aina Viskin löysin.


Moni aina sanoo, että eikö saksanpaimenkoiran kouluttaminen ole vaikeaa. No, siitä en tiedä kun ei ole kokemusta mistään muusta rodusta. Mutta siitä olen lähes varma, että mistä tahansa koirasta saa mukavan koiran itselleen kun sen ottaa aina mukaan arjen askareisiin ja touhuihin. Meillä koira on tasan tarkkaan sen verran yksin kotona kun me olemme töissä. Muut menot sovitellaan niin, että joko jompi kumpi on koiran kanssa kotona tai sit se otetaan mukaan. Joskus tietysti on pakko laittaa se hoitoon, mutta ei missään nimessä jätetä sitä kotiin yksin yhtään enempää kuin on pakko.


Näin kasvaa ihmiselle uskollinen, paras kaveri ♥


..ja nyt en siis tarkoita, että vain koira voisi olla ihmisen paras ystävä. Se voi ihan hyvin olla myös kissa tai hevonen tai marsu tai kani tai lintu tai käärme tai... Eläinvaihtoehtoja on lukemattomasti.
Mutta eläimet vaan on niin ♥ Eläimet eivät ole koko elämämme, mutta ne tekevät elämästämme kokonaisen.  ♥


Mukavaa alkanutta viikkoa, myös niille rakkaille lemmikeille!!! ♥

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)