maanantai 14. marraskuuta 2016

Salsaava Aura-broileri


Ja vielä näitä paholaisenhilloon liittyviä ohjeita. Tai tämän voi kyllä ihan hyvin tehdä myös salsakastikkeesta.
Tästä ruuasta tuli heittämällä yksi meidän herkkuresepteistä. Ja mikä parasta, tämä oli helppoa & nopeaa valmistaa. Meillä on pakkasessa aina broiskua, kiitos minun -30 % hamstraukseni kaupoissa! ☻ Ja Aurajuustoakin yleensä aina löytyy, ellei juustohiiri ole ehtinyt kaikkea jo syödä... Vajaata Aurajuustopakettia ei vaan voi jättää jääkaappiin, koska se ällö haju.....
Ohje on taas jälleen kerran Tinskun keittiöstä

Salsaava Aura-broileri


broilerfileitä 
salsakastiketta tai paholaisenhilloa
aurajuustoa
suolaa ja mustapippuria myllystä.
voita tai oliiviöljyä paistamiseen.

Lämmitä uuni 200*C. Mausta fileet kevyesti mustapippurilla ja suolalla.
Ruskista nopeasti kuumalla pannulla molemmin puolin.Laita ruskistetut broilerfileet uunivuokaan ja laita jokaiselle noin 1-2 rkl salsakastiketta ja reilu siivu aurajuustoa.
Paista uunissa n.20 min.
Huom. Jos käytät ohuita broilerin fileitä niin lyhennä uunissa olo aikaa. 10-15 min. on silloin sopiva, jottei broileri pääse kuivahtamaan.


Broiskun kaveriksi tein isännälle uunipottuja ja itse söin salaattia, raejuustoa ja  jäljellä olevaa piparjuuriraitakastiketta.


Meillä on ollut hauskaa, kun ollaan seurattu Pimu-kissan hellyydenkipeyskohtauksia. Jostain syystä Pimusta ja Lyytistä ei ole koskaan tullut niin läheisiä, että kovin usein näyttäisivät hellyyttä toisilleen. Ja johonkin se hellyys on suunnattava, joten Pimu on päättänyt ottaa kohteekseen Viskin. Ja Viski ei ole oikein tykännyt asiasta. Yleensä se on ärähtänyt kun Pimu on yrittänyt tulla samalle pedille nukkumaan.
Pikkuhiljaa päästiin jo siihen tilanteeseen, että Viski antoi Pimun nukkua hännän vieressä.


Sit vähän sai jo tassuakin koskea...



Ja sinnikkyys palkittiin. Eilen illalla meitä koitti tämä näky. Pimu nukkui Viskin sylissä ja Viskin pää oli Pimun päällä. Ja molemmat tuhisivat niiiiiin tyytyväisinä ♥


Ei tarvii paljon telkkaria päälle pistää, kun on tälläinen hauska pari seurattavana! ☺


2 kommenttia:

  1. Oi miten hyvää tuo broileri varmasti! ♥ Eilen tuli täällä tehtyä nopeasti aura-broilerpastaa, mutta tuo salsa/paholaisenhillo voisi olla hyvä lisä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nam, aura-broiskupasta kuulostaa vastustamattoman hyvältä! Ja jos aurajuustosta tykkäät niin kokeile ihmeessä tätäkin!!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)