tiistai 22. marraskuuta 2016

Inspiroidu marraskuusta ♥

Kivemman blogin listahaasteena marraskuussa on listata asioita, joiden avulla inspiroidun/innostun sateisesta ja pimeästä, ehkä joidenkin mielestä jopa loputtoman pitkästä marraskuusta. Ja pitihän tähän haasteeseen tarttua heti.
Syyskuun listahaasteesta voit käydä lukemassa TÄÄLTÄ

Koristevalojen eli tuttavallisemmin JOULUVALOJEN asennus
En ymmärrä ihmisiä jotka kitisevät siitä, että toiset haluavat valoa pimeyden keskelle ja laittavat pihalle ja ikkunoihin valoa jo loka-marraskuussa. No hitto miks ei...? Kehotan niitä narisijoita tuleen asuun tänne minne ei katuvalot (luojan kiitos) paljon paista. Ne pienetkin valonpisarat tuovat ihan uskomatonta iloa. Antakaa siis valojen loistaa ja narisijoiden narista! ☻
Myös (muovi)kuusi on hyvä laittaa jo marraskuun aikana esille jotta siitä ehtii varmasti tarpeeksi nauttia! :D Koska joulu on ohi taas ennen kuin ehti kissaa sanoa. Ja kissasta tulikin mieleeni, että saa nähdä kuinka kauan kuusen koristeet saa olla rauhassa kissojen tassuilta....Joululehtien esiin kaivaminen ja joulureseptien testailu
Mulla on tallessa joululehtiä ihan hirvee kasa. Siellä ne odottavat 10 kuukautta aina pahvilaatikossa. Mutta voi sitä ilon päivää kun ne taas kaivetaan esiin. Ja miten voi ollakaan, että jos et jostain tietystä lehdestä edellisjouluna löytänyt mitään kiinnostavaa, niin tänä jouluna siinä on kaikki ohjeet sellaisia joita haluaisit kokeilla. Ihan liikaa hyviä reseptejä ja liian vähän aikaa (ja rahaa).... murrrr....


Uusi harrastus
Aloitin juoksuharrastuksen nelisen viikkoa sitten ja kyllä on aika sen jälkeen mennyt kuin siivillä. Eikä ole paljoa haitannut vesisateet eikä tuulet. Ihan uusi motivaatio käydä lenkillä. Ja kyllähän se motivoi jatkamaan, kun huomaa että kunto kasvaa. No, ehkä sekin on vähän motivoinut kun huomasi että piukaksi käyneet retkeilyhousut on taas väljistyneet. Olen varmaan pessyt ne vaan liian matalassa lämpötilassa... Tai syönyt ihan liian vähän herkkuja. Asia pitää siis korjata pikimmiten.Reissujen suunnittelu
 Kun ulkona vihmoo vettä vaakatasossa, istun koneen ääreen, katselen kuvia viime kevään Öölannin reissulta ja mietin, että tuolla minä taas olen - hetkinen, 5 kuukauden päästä. Kun suunnittelee ja haaveilee, niin aika menee eteenpäin ihan siivillä.


Viskin kanssa temppuilu 
Marraskuussa huonoja kelejä on ehkä keskimääräisesti enemmän kuin muina kuukausina. Senpä takia silloin tulee keksittyä helpommin koiralle tekemistä sisällä. Viski on "joutunut" opettelemaan taas toinen toistaan turhempia temppuja. Mutta hei, meillä on hauskaa ja se on pääasia! :D
Viskin viime vuoden temppuiluja voi käydä tsekkaamassa meidän (hieman kesken jääneestä) temppukalenterista!


Veronpalautukset
Verottaja muistaa taas pienellä joululahjalla ja LOPULTAKIN me saadaan uusi sänky!! Thank God! Kun olet pari vuotta nukkunut syvässä kuopassa sängyn keskellä, selkä koko ajan ihan jumissa, niin johan sitä alkaa mielessä kutkuttelemaankin se uusi sänky... Ja mielestäni ihan fiksu sijoituskohde veronpalautusrahoille. No ehkä aikanaan Jimi on ollut mun paras sijoituskohde, mutta olkoon tämä sänky nyt sit toiseksi paras... :) Tai ihan yksinkertaisesti, menen METSÄÄN ♥ se inspiroi aina!!
Etenkin mahdollisimman pimeä metsä ja vilkas mielikuvitus toimivat erittäin hyvinä inspiraattoreina.... :D

 
Jäiköhän listasta jotain oleellista pois.... ei kai! :D

10 kommenttia:

 1. Ihana ja piristävä postaus! :) Mukavaa joulun odotus aikaa Nanne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju ja samoin sinulle oikein mukavaa joulun odotusta!! ♥

   Poista
 2. Mukava paketti Koivurannasta.
  Auttaa eteenpäin surun yli


  Mukavia kuvia ja juttuja, kiitos !
  Auttavat eteenpäin surun yli  VastaaPoista
 3. Minä ennen vihasin marraskuuta aivan yli kaiken. Sen saapuminen suorastaan ahdisti jo hyvissä ajoin etukäteen. Ja voi voi, kuinka pitkältä se sitten tuntuikaan koko marraskuu! "Odottavan aika on pitkä".. toden totta! Kun vain odotti että se kamala kuukausi olisi ohitse.

  Nykyään suhtaudun marraskuuhun jotenkin hyvin eri tavalla. Pimeys kyllä on inhottavaa, mutta onni on kirkasvalolamppu! :D ♥ Mutta muuten tämän miellän jo sellaiseksi jouluajaksi, etenkin kuun loppua kohden. Joulun odotus nousee kokoajan enemmän pintaan, laittelen jouluvaloja, askartelen joulukortteja ja mietin tulevaa joulua. Ja kas: koko kuukausi meneekin ihan uskomattoman nopeasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän samoja ajatuksia kuin minulla! :)
   Marraskuu on jo niin lähellä joulua, ja oikeastaan juuri parasta joulun odotus/suunnittelu aikaa. Kun päästään joulukuuhun, niin se kuukausi on ohi ennen kuin ehtii edes tajuamaan.
   Tosin en pahakseni pistäisi, vaikka marraskuussa vähän paremmat kelit olisi, mutta kyllä nämäkin menettelevät... :)
   Mukavaa joulun odotusta ♥

   Poista
 4. Ihana postaus! Ja oon niin samaa mieltä, antaa narisijoiden narista. Jos naapurin jouluvalot on ainoa murhe omassa maailmassa, asiat ovat HYVIN! :)
  Mäkin taidan tehdä tällaisen lähiaikoina. Ihanaa joulun odotusta sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenny ♥
   Tee ihmeessä, olisi kiva lukea muiden inspiraation lähteistä ja innostua itsekin! :)

   Poista
 5. Mahtava idea säilyttää joululehtiä! Täytyy itsekin tehdä jouluvarasto :)

  Kiitos osallistumisesta #Listahaasteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on iso pahvilaatikko jossa lukee päällä JOULU. Siellä on säilössä muovikuusesta lähtien kaikki jouluun liittyvä. Haikein mielin se pakataan aina tammikuussa ja innolla otetaan esiin lokakuussa! :)

   Kiitos kun jaksat järkkäillä näitä haastejuttuja! Näitä on kiva tehdä. Innolla odotan jo joulukuun haastetta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)