torstai 1. joulukuuta 2016

Broileri-pastasalaatti & kuvia Navettabaarista ♥


Huh heijaa, mutta tuli tehtyä hyvää pastasalaattia isännän synttärikemuihin lauantaina. Olen etsinyt herkullista broisku-pastasalaattiohjetta jo kauan. Ollaan yleensä tehty TÄTÄ pastasalaattia juhliin, mm. meidän häihin. Sekin toimii, mutta sellainen majoneesipitoisempi salaatti on ollut etsinnässä.
Tässä jotenkin kaikki palaset loksahti paikalleen - oli sopivasti makua ja sopivasti suolaista ja makeaa. Nam!! 😋 Söin pienen kauhallisen tätä ja kiitokseksi siitä sain raapia kaulani melkein verille. Enää ei nuo vehnät niinkään turvota vatsaa, vaan kiitokseksi vehnän syönnistä alkaa kaula kutiamaan niin kovin, että voin sen ihan kirjaimellisesti raapia verille. En tiedä sit mikä oireista on kivoin ottaa vastaan.
Ja tein tän siis tosiaan ihan normaalista pastasta. En ole vielä löytänyt hyvää gluteenitonta pastaa. Vinkatkaa mullekin jos tiedätte jonkun hyvän gluteenittoman version. Kaikki tähän mennessä maistamani ovat olleet sellaista "jauhohöttöö" että oksat pois... 😞
Pastasalaatin ohje on Kanapeet -blogista. 



Broileri-pastasalaatti
n. 14 hlö:lle


300 g pastaa
600 g  broilerin hunaja-chili fileesuikaleita (tai jotain muuta makua)
1 omena kuorittuna, kuutioina
1/2 hunajamelonia paloina
pala purjoa silppuna
1 salottisipuli silppuna
1 keltainen paprika kuutioina
1/2 rs punaisia viinirypäleitä halkaistuna
1 rs kirsikkatomaatteja halkaistuna

Kastike:
n. 250 g majoneesia
2 prk kermaviiliä
2 tl currya
2tl paprikajauhetta
ripaus suolaa

Keitä pasta ohjeen mukaan, valuta ja jäähdytä se. Sekoita salaatin ainekset ja tee kastike. Sekoita kastike salaattiin ja anna salaatin tekeytyä kylmässä muutama tunti tai seuraavaan päivään.


Pastasalaatin lisäksi ruokapöydässä oli tarjolla kreikkalaista salaattia, maailman parhaita valkosipuliperunoita sekä makeaa possun niskaa. Tein lihaan viillot ennen uuniin laittoa, ja näin liha oli paremmin maustunut kaikkialta. Myös punajuurisalaattia oli tarjolla. Tällä kertaa ostin ihan valmista Forssan punajuurisalaattia, mutta sen pystyy myös helposti tekemään itse TÄLLÄ ohjeella.


 Ja sillä välin kun miehet istuivat ruokapöydässä, kävin pikapikaa ottamassa muutaman kuvan meidän navettabaarista. Ei ole pitkään aikaan tullutkaan käytyä siellä kameran kanssa.


 Kyllä se vaan on niiiin kiva paikka ♥ En ole ikinä ollut mikään baarien suurkuluttaja, mutta oman baarin valmistuttua on tullut käytyä kyllä sitäkin vähemmän muualla. Omassa baarissa parasta on se, että siellä saa kuunnella juuri sitä musiikkia mitä itse haluaa. Meillä EI TOD soi mitkään profeetat... 😝😝


8 kommenttia:

  1. Kokeilepa kikhernepastaa (Palmusto), sitä saa ainakin Ruohonjuuresta. On tosi hyvää! :p Ihanan tunnelmallisia kuvia, ja wautsi mikä kotibaari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä, pitää testata kunhan tuota jostain käsiini saan.
      Ja kiitos baarikehuista ♥ tykkäämme itsekin kovasti!

      Poista
  2. Teidän baari on kyllä niin upea! Edelleen hieman kateellisena noita kuvia katselen. :D

    VastaaPoista
  3. Tuo teidän navettabaari on kyllä huikee mesta! Tunnelmaltaan jotain sellaista, että kukaan paikallaolija ei varmastikaan "pönötä" ja siihen kun ynnää oman soittolistan ja vielä senkin, että mukaan mahtuu myös karvakamut, niin siinäpä ne tärkeimmät <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi ♥ Ja niin totta - ilman eläimiä onkin vähän tylsä mennä baariin!! ;)

      Poista
  4. Mä oon ostanu aina ihan vaan lidlistä. Siinä näkyy olevan maissijauhoa ja kikhernettä ja mun mielestä ainakin nimenomaa se spaghetti on toiminut. :D
    Ne kierrepastat menee jääkaapissa jotenkin koviksi. :(
    Ennen gluteenittomuutta ostin aina täysjyvämakarooneja kun en itsekään sietänyt pullahöttöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti vinkistä. En ole koskaan edes tajunnut Lidlin valikoimia katsoa.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)