maanantai 24. huhtikuuta 2017

Ensitunnelmia Öölannista


Terveiset täältä Etelä-Ruotsista, Öölannin saarelta! 
Ilmat suosi tulopäivänä, mutta sen jälkeen onkin ollut sateisempaa. Mutta kevät on täällä silti huomattavasti edempänä kuin Suomessa.


Jännitin alkuun reissuun lähtöä, koska emme olleet ikinä ennen koiran kanssa matkustaneet Silja Linellä. Siljan säännöissä lukee että koiran pitää olla koko ajan yleisissä tiloissa kulkiessa joko häkissä tai sillä pitää olla kuonokoppa. Mutta ilmeisesti säännöt on vaan sääntöjä, joita ei noudeta. Hienosti meni matka ainakin meillä, ja ilman kuonokoppaa ja häkkiä, kiitokset vaan Siljalle. Ainoat miinukset tulee ahtaasta autokannesta. Jos olisin yhtään isompi ihminen ollut, niin voin sanoa, että en olis autoon kuskin paikalle mahtunut kiipeämään.


Tässä vähän kuvia ensimmäisiltä kahdelta päivältä. Kolmannen päivän kuvat on vielä purkamatta kamerasta ja ehkä hyvä niin, koska muuten päivityksestä tulisi kilometrin mittainen! 😂 Paljon ollaan käyty samoissa paikoissa kuin viime kevään reissullakin, mutta muutamia uusiakin paikkoja ollaan jo ehditty nähdä. Mutta aika kalastus painotteisesti tämä(kin) reissu on tähän mennessä mennyt. Ehkä ensi viikolla enemmän sitä "normaalia turistimeininkiä".... JOS tuo mies vaan malttaa hetken pysyä poissa tuolta merestä. 😂Viski on jo muutaman päivän reissailun jälkeen ihan poikki. Voi pientä poika raukkaa.... 🙊  "Muutama" päivä olis vielä reissua jäljellä. Rankkaa kun koko aika ollaan menossa ja ei saa nukkua tavanomaisia päikkäreitä ollenkaan....


Eilen ja tänään on taivaalta tullut kaikkea mahdollista. Ja se sade alkaa aina juuri silloin, kun me kaivetaan Trangia esiin.... Jotenkin niin tyypillistä. 😏


Eilen kävin ihailemassa Källan vanhaa kirkkoa. Vitsit että oli upea!! Uusi kirkko ei ollut kyllä läheskään niin upea ja jylhä kuin tämä vanha. Henki jotain niin mystistä tunnelmaa, että en uskaltanut Viskin kanssa käydä edes kurkkaamassa kirkon yhteydessä ollutta vanhaa hautausmaata....Huomenna taas uudet seikkailut ja kelikin näyttäisi lupaavan vähän parempaa. Tai ei ainakaan sadetta! Palataan asiaan! ♥4 kommenttia:

 1. On siellä kyllä hienot maisemat. Ja mitä kevääseen tulee - täällä on maa valkosena!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo mä oon saanut sieltä kuvia, että aika valkoista on!! Aika sopivaan saumaan lähdettiin reissuun.... ;)
   Ja maisemat on kyllä aika ♥

   Poista
 2. Ai, että on ihan näköistä! Nuissa maisemissa voisin kyllä ihan asuakkin.

  Kevät saisi tulla! Ulkona on jäätävän kylmä ja sitten vielä hankin töistä mukavan flunssan itselleni, niin ei paljoa tee mieli ulos astua. Tekemistä ulkona olisi kyllä vaikka ja mitä, mutta lämpövilttiin kääriytyminen vetää nyt puoleensa enemmän. Ens viikolle on onneksi lupailtu parempaa keliä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samma här, on kyllä kivat maisemat! :)
   Ja pikaista paranemista sinne ja toivotaan että ne ilmatkin siitä lämpeis!!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)