maanantai 9. lokakuuta 2017

Broileri-pastasalaatti pestokastikkeella


Olen saanut tuon isännänkin innostutettua mukaan juoksuharrastukseen. Nytpä me siis koko perheen voimin kirmaillaan kilometrejä vähintäänkin muutamia kertoja viikossa.
Ja tämä taas tarkoittaa sitä, että jos tuo mies syö muutenkin paljon, niin nyt se syö IHAN SAIRAAN PALJON. Ja jotta ruoka riittäisi välillä edes pariksi päiväksi, on pastasalaatit hyvä lisä. Ne vie nälkää ja toimii hyvin vaikka välipalana.
Tämä salaatti oli niin mun makuuni, johtuen ehkä rucolasta ja tuosta pestokastikkeesta. Mutta kyllä isäntäkin tätä sai syötyä, kuulemma tumman (?) makuista, mitä sitten ikinä tarkoittaakaan.
Mun mielestä tämä salaatti olis ihan täydellinen lisä (kesäiseen) buffetpöytään. Ohje on Hellapoliisin. Pestokastiketta en tehnyt itse, vaan luotan tässä kohtaa aina Herkku ja Lahja Murenasta saatavaan valmiiseen pestokastikkeeseen, nam! Ja ohjeesta poiketen lisäsin salaattiin myös vähän majoneesia, koska mitä olisikaan salatti ilman majoa... 🙈

 Broileri-pastasalaatti pestokastikkeella


3 dl keittämätöntä pastaa
broilerin fileepihvejä (4 kpl)
1 tuore mango (tai 1 purkki säilykemangoa)
200 g fetajuustoa
100 g miniluumutomaatteja
100 g tummia rypäleitä
valmista pestokastiketta (tai valmista kastike itse KLIK)
majoneesia
mustapippuria myllystä
rucolasalaattia

 
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele kylmän veden alla. Paista broilerinfileet, jäähdytä ja leikkaa sopivan kokoisiksi suupaloiksi.
Valuta säilykemango tai kuori tuore mango. Leikkaa kuutioiksi.
Paloittele fetajuusto ja puolita miniluumutomaatit ja tummat rypäleet.
Yhdistä ainekset pastan joukkoon. Sekoita salaatin joukkoon rucolaa, pestokastiketta sekä majoneesia oman maun mukaan. Anna maustua hetki viileässä ennen tarjoilua.


Kävimme isännän kanssa viime viikolla Hämeenlinnassa katsomassa yhtä lempibändeistämme, Mustaschia ja samalla kun siinä Aulangon nurkilla oltiin, niin käytiin siellä vähän kävelemässä. Ja ei vitsit mikä paikka se oli, suosittelen ♥



Täytyy sanoa, että tänä syksynä on kyllä täällä etelässäkin TODELLA kaunis ruska!!



Ja minä, korkeanpaikankammoinen, uskalsin kiivetä Aulangon näkötorniin 👊


Mutta ehkä Hämeenlinnan reissun parasta antia oli silti se, että pääsin Ralf Gyllenhammarin kainaloon.... 😋😍


2 kommenttia:

  1. Aulangon näköalatorni on ihana paikka! Muistan sen lapsuudesta, kävimme siellä usein. Tänä kesänä kävin taas pitkästä aikaa. Ja tuo maisema on jotenkin mun sielunmaisema, oon Hämeenlinnassa syntynyt ja sukututkimuksen perusteella pitkälle hämäläistä sukua sekä isän että äidin puolelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi upea paikka! ♥ Muistan itsekin käyneeni siellä lapsena ja olenpa tainnut yhden ystäväni synttäreitä viettää myös siellä picknickin merkeissä. Just sanoin tuolle isännälle, että vois ottaa tavoitteeksi käydä siellä joka vuodenaikana.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)