tiistai 12. kesäkuuta 2018

Viikonloppureissu Kustaviin ♥


Heipparallaa taas ja aurinkoista kesäkuuta! ♥ 
Se olis vielä muutama päivä arkista aherrusta töissä ja sit koittais reilun parin viikon mittainen loma. Loput lomista lusitaan sitten joskus syksymmällä. 
Koska tämä kesäloma, osa 1, ollaan päätetty lusia ihan täysin kotosalla, niin nyt on ehkä hyvä kirjoittaa päivitystä meidän muutaman viikon takaisesta "kevätreissusta" Kustaviin.


Meillä ei tosiaan tällä hetkellä ole omaa venettä, soutupaattia lukuunottamatta, mutta onneksi hyvä ystävä lainasi Busteriaan, ja päästiin vähän koko poppoon kanssa veneilemään.


Vuokrattiin Kustavin Spaunalta saunallinen mökki. Ollaan näissä mökeissä yövytty viimeksi Viskin ollessa aikalailla tasan 2 kuukautta vanha! (Päivityksen siitä reissusta voit käydä lukemassa TÄÄLTÄ>) Viski ei tosin tainnut muistaa edellisestä vierailustaan mitään 😂 mutta helppo reissukaverihan tuo on. Ja näihin mökkeihin saa onneksi ottaa koiran, pelkkää plussaa!


Laskettiin vene Vuosnaisten meriaseman veneenlaskupaikalta ja lähdettiin siitä ajelemaan ja katselemaan Kustavia mereltä käsin.

Kalankasvatusaltaita.

Sää helli meitä kyllä paremmin kuin oltais ikinä osattu odottaa. Aurinko paistoi koko viikonlopun lähestulkoon pilvettömältä taivaalta (mutta ei onnistuttu siitä huolimatta palamaan). Sen verran merellä kävi kuitenkin viima iltasella, että pitkähihainen paita oli puettava päälle.


Tuo isäntä yritti siinä samalla vähän kalastellakin, mutta eihän siitä meinannut mitään tulla, kun tuo "jahtihullu" koira oli samassa veneessä! 😤 Sai koko ajan pelätä, että milloin se hyppää uistimen perässä mereen.Mutta osaa hän kaikessa touhukkuudessaan myös välillä rentoutua!! 💙 Ja mikäs sitä on näissä maisemissa vähän ottaa lokosasti!!Lähdettiin aika minimaalisella evästyksellä matkaan, joten illalla mentiin Spaunan ravintolaan syömään. Minä söin Alla kustavi -pizzan ja isäntä taas Saaristolaispizzan (ilman anjovista). Oli kyllä järjettömän hyvät pizzat!!! Tituleerasinkin jo Instagramin puolella ehkäpä Suomen parhaiksi pizzoiksi. 😋 
Ja plussaa ravintolalle monipuolisesta alkoholittomien oluiden valikoimasta!! 👍


Kun oltiin ensin ähdetty itsemme täyteen pizzaa, oli hyvä lähteä vähän vielä kävellen ihmettelemään mökin ympäristöä.Spaunalla on paljon huikeita suunnitelmia juuri näihin kallioisiin merimaisemiin. Toivotaan että kaikki vaan toteutuu niinkuin on suunniteltu!😊Loppuilta menikin rauhallisesti mökissä saunoen. Kyllä on vanhaksi tultu, kun saunan ja yhden viinilasillisen jälkeen kutsuu jo nukkumatti! 😂


Aamulla lähdettiin taas hyvissä ajoissa liikenteeseen. Nyt olikin vaan melko kova pohjoistuuli, joka toi omat haasteensa veneilyyn. Tai eipä muuten mitään, mutta Viskiä se järjetön "rynkytysmeno" ei oikein miellyttänyt. Yritettiinkin ajella rauhaksiin ja vähän suojaisammissa paikoissa.


Vielä ennen kotiinlähtöä syötiin Spaunan herkulliset salaatit ja burgerit, ja saatiinpa vielä kotiintuomisiksikin ravintolan oma tekemät focaccian ja herkullisen ciabattan. 😋


Tällä "raitisilmamyrkytyksen" määrällä pärjää aina hetken ♥

Kivaa kesäkuuta kaikille!!!


2 kommenttia:

 1. on upeat maisemat Kustavissakin! Viski näytää viihtyvän veneilykoirana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on <3
   Meri on vaan niin lähellä sydäntä!!
   Kyllä - Viski viihtyy tosi hyvin veneessä, ihan pennusta saakka viihtynyt! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)