maanantai 11. maaliskuuta 2019

Viskin kuulumisia ❤


Kirjoitellaanpa taas välillä Viski-koiran kuulumisia. Hänellähän todettiin viime syksynä nivelrikko molemmissa olkanivelissä sekä spondyloosi rintarangassa. Ja ikää ei hurtalla vielä ole edes viittä vuotta.

TÄÄLTÄ voit käydä lukemassa aiemman postauksen.



Viime viikolla saimme lopettaa 6 kk:n Neurontin lääkityksen. Neurontinhan on erittäin vahva hermokipulääke, joka on tietääkseni kehitetty ihmisille, mutta käytetään paljon myös koirilla.

 Liekö sitten pitkä Neurontin kuuri tehonnut kipuihin TAI sit Neurontin aiheutti vahvaa väsymystä, koska nyt lääkityksen lopettamisen jälkeen Viski on ollut todella paljon pirteämpi. Välillä lenkit oli sitä, että vedit perässäsi lenkkeilyhalutonta koiraa, mutta nyt homma on kyllä ihan päinvastoin. Ja olen siitä ihan superonnellinen! ❤ Mielummin se vetävä koira kuin vedettävä koira.



 Mennään parin kuukauden päästä taas eläinlääkärin luo kontrolliin ja keskustellaan jatkosta. Mutta itse toivon, että tämä tilanne pysyisi mahdollisimman pitkään tällaisena. Ei ole kiva, että elämänsä puolimatkassa oleva koira on jo täydellä lääkityksellä.



Tällä hetkellä Viski saa ruuan mukana Avital Flex -jauhetta, Effe Balancen Effektri -öljyä sekä Chia de Gracian nokkosjauhetta.

 Liikuntaa Viski saa päivittäisten juoksu/kävelylenkkien lisäksi niin paljon omassa kotipihassa, kun vaan jaksaa mennä. Ei olla enää liikkumista rajoitettu millään tavalla, kuten aluksi oli vähän pakko. Painakoon menemään kintut oikosenaan niin kauan kuin pystyy kivuitta juoksemaan. Typerää se olisi nuoren koiran menoa alkaa rajoittamaan. 



 Jos kivut tulee takaisin, pitää miettiä plan B. Mutta sitä ei nyt ole. 
Nyt nautitaan kivuttomista päivistä - täysillä ❤

8 kommenttia:

  1. Voi Viski! ❤ Toivottavasti kivut pysyy pois mahdollisimman kauan.

    VastaaPoista
  2. Viski, hän on niin valloittava <3 Ihanat kuvat!
    Toivotaan jotta kivut pysyvät poissa ja Viski saa nelistää pirteänä ilman mitään lääkityksiä.
    Rapsutuksia ja WUF-terkkuja Tuiskulan otuksilta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nina!! ❤ Valoittava nuori mies. Vaikka ei kohta enää niin nuori. Mihin tää aika oikein menee...kääk, kohta jo 5-vuotias! :)
      Sitä toivotaan todellakin!! ❤
      Terkkuja ja rapsutuksia sinnekin, ihanille karvakamuille!!

      Poista
  3. Ihana Viski ♥ Kaikkea hyvää karvatassulle ♥

    VastaaPoista
  4. Viski on pyörinyt mielessäni usein, vaikka pidin pitkään taukoa blogimaailmasta. Nyt kun teen paluuta, niin oli todella surullista lukea, että nivelrikko vaivaa poikaa. :(Toivottavasti Viski saa elää vielä pitkään mahdollisimman kivutonta ja normaalia elämää! <3 p.s. Reco (mikäli vielä muistat) täyttää syksyllä myös viisi vuotta. Huomaamattomasti vuodet vierii! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, olette usein pyörineet ajatuksissa ja olen miettinyt että mitä teille kuuluu!! <3 Kiva kun kävit jättämässä viestiä!
      Ei ollut nivelrikko kiva ylläri ollenkaan, mutta näillä mennään. Tällä hetkellä onneks (kop kop kop) on ihan hyvä tilanne, ja rikko ei vaivaa. Toivotaan että tilanne pysyisi stabiilina mahdollisimman pitkään!
      Recolla ja Viskillä ei sit olekaan kuin muutama kuukausi ikäeroa. Viski täyttää 5vee toukokuussa! :)
      Mukavaa kesän odotusta teille!! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)