sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Murenan perinteinen joulunavaus


Aina se lämmittää yhtä paljon, kun sähköpostiin tulla tupsahtaa kutsu Herkku ja Lahja Murenan joulunavaukseen Saloon. Eikä houkutuksena toimi pelkästään huima iltapala ja maistiaiset, vaan se TUNNELMA ❤👉Täältä voit käydä lukemassa aiemmista blogi-illoista ja yhteistyökuvioista Murenan kanssa. 
 
Murena on muuttanut uusiin isompiin tiloihin ja vähän jännitti, että miten on saanut säilytettyä se Murenalle tyypillinen ihana "intiimi" tunnelma.Mutta kyllähän se tunnelma oli säilynyt! Puoti oli täynnä niiiiiiiin ihania joulujuttuja, että oksat pois. Jos joulutunnelmaa ei vielä ollut tippaakaan liikkeeseen sisään astuessa, niin pois lähtiessä sitä oli tarttunut mukaan jo roppakaupalla.


Meille oli taas katettu ihan huikea iltapala Murenan tuotteilla, yhteistyössä ravintola Kastun kanssa.
Mun suosikkeja iltapalapöydässä oli kurpitsasalaatti sekä juustolautaset. Myös sienishotti yllätti positiivisesti.


 Juustojen kanssa nautiskeltiin hyviä hilloja ja näkkäreitä. Oma suosikkini oli Murenan oma Lakan lumo -lakkahillo. Sopi ihan älyttömän hyvin juustojen kanssa, toi sitä toivottua raikkautta.


Kuvassa näkyvä TODELLA suklainen kakku oli kyllä niin täyteläisen suklaista, että hetken aikaa piti "keräillä" itseänsä että jaksoi osallistua glögi-ja suklaatastingiin. 😁
Tasting oli kyllä tosi kiva idea. Tarvii joskus hyödyntää sitä pikkujouluissa / illanistujaisissa.


Jokainen sai äänestää parasta glögiä ja parasta suklaata. En muista enää että mikä glögi vei voiton, mutta omat ehdottomat suosikkini olivat Talven tuisku omena-karviaisglögi sekä viikuna-konjakki glögi.

Suklaita oli maisteltavana viisi erilaista ja voiton vei La Pralinen appelsiinitryffelisuklaa.


Murenan myymälässä on myös "pimeä puoli", joka on olutharrastajien unelmanurkkaus. Saimme hyvän esittelyn mielenkiintoisista uutuusoluista sekä myös olutlaseista.
Uskoisin että tuo omakin mieheni viihtyisi pimeällä puolella pienpanimotuotteisiin tutustuessa.


Murenan koristelussa on käytetty mielikuvitusta ja kaikki on mietitty viimeistä yksityiskohtaa myöden.


Murena on sellainen kauppa, että jos et tiedä mitä ostaisit jollekin lahjaksi, niin mene Murenaan. Koska sieltä takuuvarmasti löytyy jokaiselle jotakin. Koriste-esineiden ja astioiden lisäksi sieltä löytyy huima valikoima erikoisruokatuotteita. Koska kukapa sanoisi ei hyvälle ruualle.
Ruokatuotteiden mukaan saat myös tarvittaessa herkulliset reseptit.

Murenassa on panostettu lähiruokaan ja pientuottajiin. Tuotteissa mennään maku edellä, unohtamatta kuitenkaan upeita pakkauksia.


Minun on pakko tehdä retki Murenaan vielä ennen joulua ja käydä tekemässä vähän "joulupukinhommia". 😉

Ja nyt sinullakin on siihen hyvä tilaisuus, koska saan jakaa teille blogini lukijoille alekoodin, joka käy Murenan verkkokauppaan www.herkkumurena.fi

Eli koodilla
 BLOGIJOULU19
saat 10 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. 


Ja kannattaa lahjoja miettiessä ja valikoimaa tutkiessa käyttää hyväkseen asiantuntevaa henkilökuntaa. Vaikka et paikalle pääsisikään niin uskon että lahja-apua saat varmasti myös etänäkin.


Ja jos paikan päälle eksyt, niin myymälän löytää nykyään uudesta osoitteesta:
Hämeentie 37, 24100 Salo

P.S. Jos menet Murenan myymälään paikanpäälle, muista kuvauttaa itsesi myymälän edessä olevan ison lahjapaketin kanssa. Tarkemmat ohjeet huikeasta kilpailusta löydät 👉 Murenan Facebook -sivuilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)