keskiviikko 15. kesäkuuta 2022

Tänä kesänä... 🌸

Nimiäisistä selvitty. ❤ Palaan niihin vielä ihan omassa postauksessaan. 

Kello neljän aamukahvi -blogin Anna oli tehnyt tosi kivan postauksen kesän "to-do -jutuista" ja aion ottaa kopin samasta aiheesta. 


Viime kesänäkin tein samanmoisen listauksen ja yksikään niistä ei tainnut toteutua. 😂 Mutta ihan superkiva kesä oli siitä huolimatta. Muistaakseni listalla oli ainakin pyöräilyä jossain kaupungissa jossa ei ennen olla pyöräilty sekä yksi saarireissu uuteen paikkaan omalla veneellä. Tänä kesänäkin nämä taitavat jäädä väliin, koska tuo neiti on vielä turhan pieni niihin juttuihin. Ehkä sit ensi kesänä. Mutta mitä siis toivoisin kesältä 2022: 

🌸 piknik-risteily koko perheen kera (ja siellä hyvää ruokaa) >> tämä reissu on jo varattuna heinäkuun lopulle

🌸 kävelyä Turun jokirannassa

🌸 pizzat Kustavin Spaunassa 

🌸 pikkuneidin eka venereissu (todennäköisesti ihan kotivesillä)

🌸 ehkä jos kalaan pääsisin edes kerran tänä kesänä

🌸 saisin juoda pullollisen hyvää kuohuviiniä

🌸 brunssi mun vanhempien kanssa (tämä on pitänyt toteuttaa jo yli vuosi sitten, ehkä olisi jo aika)

🌸 jätskille kummilasten kanssa

🌸 käynti Somerniemen kesätorilla

Palataan syksyllä että toteutuiko yksikään näistä! 😁

 

Minkälaisia haaveita sulla on tälle kesälle? 🌞

7 kommenttia:

 1. Kesätekemiset ovat ihan tavallisia, tänä kesänä toteutui kauan suunniteltu terassiremppa.
  Sitä juhlistetaan, kun kaikki on paikallaan. Kalareissuja toivottavasti tehdään, päivämatka entiseen kotikuntaan. Yleensä käy niin, että kaikkea ei vain ehdi, mutta kesähän tulee uudelleen.
  Mukavia kesäpäiviä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terassiremppa kuulostaa hyvältä! Meillä taas alkaa kotona ulkosivuremontti, joka saa hetkeksi kodin ja pihan mullin mallin... :)
   Kalareissut kuulostaa todella hyvältä, toivon että mekin perheenä edes yksi reissu tehtäisiin. Sit kun tyttö on vanhempi niin reissuja onkin helpompi järjestää.
   Oikein aurinkoisia ja rentoja kesäpäiviä! <3

   Poista
 2. Kesääni liittyy paljon haaveita....toiveita....Mutta tämän jutun kautta huomasin, että pitää varmaan istahtaa ja miettiä tarkemmin mitä sitä haluaa kesältä ja miten niitä pääsisi edes jotain toteuttamaankin.
  Ja varsinkin niille suunnitelmille mitkä ovat selviä, pitää miettiä sekin että mitä jos se ei menekään niin kuin on ajatellut ettei tule turhautumista.....elämä on vaan välillä elettävä pettymyksienkin kautta.
  Mutta, HEI positiivisella mielellä eteenpäin.....yritetään kerätä ne onnen kukkaset mitkä on edessämme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toit erittäin hyviä pointteja esiin.Toisaalta sanotaan että pitää kasvaa unelmiaan kohti ja jos niitä ei tee ns. näkyväksi, edes omassa päässään, niin niitä on myös vaikea toteuttaa. Toisaalta juurikin tuo, että ei saa liiaksi pettyä jos kaikki ei toteudukaan. Asioille on aina aikansa ja paikkansa! :) Mutta jos siitä pidetään kiinni että nautitaan kesästä, valosta ja lämmöstä! <3

   Poista
  2. Tuosta pidetään kiinni! ❤

   Poista
 3. Meilä on kesälomareissukin avoin vielä vaikka tänään startataan 😃 Miehelle sanoin, että ainakin kirppiksille poiketaan eikä ajaa hurauteta ohi. Juuri tällä viikolla löytyi aivan ihana kirppis Rengosta ( Hämeenlinna) Hämeen Härkätieltä. Siitä laitoinkin juttua blogiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein ihanaa kesälomareissua! <3 Kävinkin heti tsekkaamassa tuon kirppispostauksen. Vaikutti sen verran mielenkiintoiselta paikalta, että täytyy pitää se mielessä kun seuraavaksi reissu suuntautuu Hämeenlinnan suunnille.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)