keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusia vuosia


Mietin elettyä elämää
nyt kun vaihtuu vuosi tää.
Hyviä hetkiä vuodessa tässä
toisinaan kyynel kimmeltämässä.
Terveys, koti, ystävät hyvät,
siitä muodustuvat elämän jyvät.
Elämän raanua kutoessamme,
raitojen väliä valitessamme,
kirkkaat värit, ilon juovat,
tummat raidat osansa tuovat.

Hyvää uutta vuotta 2014!! 


Uusi vuosi vaihtui erittäin rauhallisissa merkeissä. Muutama raketti ammuttiin kotipihasta ja tulet tietenkin laitettiin palamaan, siinä se. 
Mutta hyvä näin, koska tänään lähdimme jo aamupäivästä kohti Helsinkiä ja Vuosaarta. 


Isäntä meni kalaan ja minä lähdin koiruuden kanssa kiertämään Vuosaarta. 
Oli kyllä ihan mahtava lenkkeillä uusissa maisemissa. Jimikin oli niin innoissaan että pari tuntia mentiin eteenpäin hihna aivan piukalla. Ensi kerralla pitää muistaakin ottaa valjaat mukaan.


Jonkun verran oli muutakin porukkaa eksynyt Vuosaareen lenkkeilemään. Enkä yhtään ihmettele miksi. On mukava että suurissakin kaupengeissa säilytetään tälläisiä isoja puisto/metsäalueita.


Jimi oli sitä mieltä, että rannalla tuuli vähän liikaa ja käpertyi lasten leikkilaivaan huilailemaan. Yleensä tässä kohtaa saa murhaavia katseita muilta ihmisiltä, mutta onneksi rannalla ei ollut silloin kuin yksi perhe, ja ilmeisesti he olivat koiraihmisiä, koska kaikkien mielestä oli vain hauskaa että koira makoilee lasten leikkipaikassa! :)


Tässä katsellaan että näkyisikö sitä isäntää jo takaisin. Jimillä oli kova huoli, kun meidän kalamies lähti kahlaamaan mereen.


Ja päivän saalis oli kaksi tälläistä...


Harmi vaan että molemmat taimenet olivat alamittaisia, eli pääsivät mereen takaisin kasvamaan.
Uutta reissua odotellessa!! :) Kovin jo sormet syyhyäisi päästä taimenen kimppuun keittiössä.

7 kommenttia:

 1. Vaikuttipas mukavalta reissulta! Kun olin muksu, meillä oli mökki Kokkolassa meren rannassa. Aina välillä kaipaan sitä paikkaa. Meressä on vaan jotain uskomattoman kaunista ja toisaalta pelottavaakin. Silloin parasta oli isän kanssa aamuvarhaisella tehdyt kalastusreissut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meri on kyllä aikas kiehtova elementti. Ehkä hiukan pelottavakin kun ei ole tottunut, mutta kuitenkin niin mahtava. Ja jännä kuinka meren äärellä sää saattaa muuttua kuin napin painalluksesta. On se luontoäiti vaan aikamoinen tyyppi! <3

   Poista
 2. Kivan reissun luonnonhelmaan olette tehneet! Ihana tuo Jimi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa kuulostaa koomiselta että me ajetaan täältä maaseudulta reilu tunti tuonne pääkaupunkiin, mutta mitäpä sitä ei tehtäisi isännän kalastusharrastuksen vuoksi! :) Ja kivahan se on lenkkeillä uusissa maisemissa, sekä minulle että koiralle.
   Jimi on aika symppis koira <3

   Poista
  2. Ei ole outoa yhtään......meidän perheessa on kalastettu aina....ne vedet eivät ole koskaan liian kaukana :)

   Poista
 3. Tööri makaa niin tottuneen näkösenä veneessä.. :D vuosaari on munki mielestä kivaa aluetta. Ku on ollu mummilla yötä ja aamulla kampee partsille, ni rusakot kirmaa pitkin pihaa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ihan yllättynyt tosiaankin siitä, että Helsingistä löytyy tuollaisia paikkoja. Ja mikä oli positiivista, niin siellä oli tosi paljon perheitä ulkoilemassa. Ei ollut pelkkä koiranulkoiluttajien paikka! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)