keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Pää on kolmas jalka ja sitä rataa.... :)


Kiire, kiire, kiire, mutta mihin...?! Valmiissa maailmassa ei kai pitäis olla mihinkään. Osaltaan ehkä tämän kiireen aiheuttaa se, että töissä on niin kova kiire ja kun tulee kotiin, niin ei vaan yksinkertaisesti osaa rauhoittua. Mitään ei kylläkään saa aikaiseksi, mutta itsellä tykyttää koko ajan päässä "pitäisi, pitäisi, pitäisi".... *huoh* Uusi loma tulisi tarpeeseen. 


Nyt sen päätin, että ajan kauppaan, ostan kakkutarpeita ja alan leipomaan. Eihän tästä hommasta muuten tule yhtään mitään!! :)


12 kommenttia:

 1. Voi sua. Just samanlainen tänttähäärä oot kuin minäkin. Koskahan sitä osaisi vain istua paikallaan tekemättä mitään? Muistin tuossa just, että lupasin laittaa sulle sähköpostia sen 14. päivän aikatauluista, mutta enhän mä oo muistanut. Yritän lähipäivinä palata asiaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Viime kesänä ehdin tasan kaksi kertaa mato-ongelle kun koko ajan oli niin kova kiire...ja kysyn vaan että mihin ihmeeseen. Tänä kesänä lupaan käydä ainakin kolme kertaa ongella! :D

   Poista
 2. Hyvän päätöksen teit ;) Tuntuu, että ainakin meillä toukokuu on oikeasti vuoden kaamein kuukausi kiireydessään. Joulukuussakin on paljon kaikkea, mutta se on ehkä erilaista touhuamista. Tsemppiä vauhdin keskelle ja nautiskelehan kakusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jotenkin tää toukokuu on vaan ollut ihme häsähäsä kuukausi. Ehkä siihen vaikutti myös tuo reilun viikon loma. Ole viikko pois töistä, ja tee sen jälkeen viikossa kahden viikon työt, nice! :)

   Poista
 3. Sitä on liikenteessä! Ja jos sen kaiken energian, mitä käyttää miettimiseen ja murehtimiseen kuluttaiski tekemiseen, ni joku homma ois taas hoidettu..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!!! Nyt täytys vähän löysentää sitä pipon nyöriä ja ottaa vähän rennommin.... ;)

   Poista
 4. Tsemppiä kiireiden keskelle!.......toi juoma ei voi olla kuin hyvää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3 Ja arvaatkos että ajattelin teidän koiralaumaanne kun nautin tätä juomaa.
   P.S. On ihan aitoa Gotlantilaista! :)

   Poista
 5. Kaunis kissa, kauniit kuvat! Kiire ei näy kuvissa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Lyytistä tuli kyllä kerrankin erittäin onnistunut kuva. Hauskasti järven pinta peilaa.

   Poista
 6. Tuttua. Tuntuu, että meilläkin on aina vain kiirettä, eikä tekemiset vähene millään. Joskus pitäisi osata oikein irrottautua kaikesta ja pitää kunnon loma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..me oltiin just lomalla, kääk! Mutta se paluu lomalta arkeen on välillä vähän karua. No, onneksi on kesä tulossa!! Ajatellaan positiivisesti. Ja kesälomakin vielä edessäpäin.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)