tiistai 27. toukokuuta 2014

Raparperikausi korkattu


Vihdoinkin tehty (ja syöty) kesän ensimmäinen raparperipiirakka!! Ja kyllä oli hyvää taas.
Luotin viime kesäiseen herkkuohjeeseen, eli ohje löytyy jo täältä blogista, KLIK.Lisäsin vaan mansikoiden lisäksi vähän vadelmaa ja mustikkaa.
Kirpsakka piirakka vaatimalla vaati kaverikseen jätskiä! ;)


Sunnuntaina tein "finaalievääksi" pellillisen jauhelihapiirasta. Ohje löytyykin jo täältä blogista, KLIK. Tämä on yksi isännän ehdottomista suosikeista. Tein pohjan ja täytteet kaksinkertaisina, jolloin sain ne riittämään hyvin pellilliseen piirakkaa.
Tosin eipä tuo pellillinenkään kovin kauaa ehtinyt vanhentumaan.... ;)


Tänään käytiin Jimin kanssa JÄLLEEN eläinlääkärissä. Piti mennä ihan vaan hakemaan rabies -rokotus, mutta yllättäen taas tuli vähän mutkia matkaan. Jimin leikkaushaava ei olekaan parantunut ihan odotetusti. Nyt saimme antibioottikuurin ja koitetaan nyt ensin sen kanssa saada tulehdus laskemaan haavassa. Perjantaina mennään uudestaan lääkäriin ja katsotaan onko mitään parantumisen merkkejä tapahtunut. Ja otetaan varmaan samalla näyte haavasta. Pieni vaara kun on olemassa että pirun matsolukasvain olisi uusiutunut.... :( 
Jäimme siis ilman rokotusta tällä kertaa, mutta pääasia nyt että saataisiin tuo haava kuntoon. Pitäkäähän siis kaikki peukut & tassut pystyssä, että haava lähtee paranemaan antibiootin voimalla ja saadaan pappasti taas kuntoon!! <3

 

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää molemmat piiraat, mulle maistuis molemmat. Mun pitäis saada huomenna muutama raparperin varsi yhdeltä työkaverilta ja toiselta raparperia juurineen, että saadaan sitä meillekin kasvamaan! Toivottavasti vanhalle herralle tulee hyviä uutisia sieltä lekurilta, pidän peukkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäs kans hakea mammalta raparperia ihan juurineen, että saisin sitä myös tänne omalle pihalle kasvamaan. En vaan vielä ole päättänyt että mihin sitä haluan kasvamaan.... Suuren pihan ongelmia! :)
   Ja kiitos peukuista, perjantaina ollaan toivottavasti taas paljon viisaampia koiraherran haavan suhteen! :)

   Poista
 2. VoiJimi-paappaa! Toivottavasti antibiootit puree ja vanha herra saadaan pikaisesti kuntoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!! <3 Sitä minäkin toivon, nyt on kolme antibiottiannosta jo annettu, mutta vielä ei näkynyt muutosta mihinkään suuntaan. Ehkä vaatii sen 10 päivän kuurin, ennen kun voi sanoa mitään.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)