maanantai 1. joulukuuta 2014

Laatuaikaa navettabaarissa


Perjantaina vietettiin pitkästä aikaa isännän kans laatuaikaa ihan kahdestaan (+Viski ja kisut tietenki)! ♥


 Ensiks käytiin vähän hohtokeilaamassa (johdin ekan puolituntia, kunnes ranne sanoi itsensä irti hommasta ja tappiohan siinä sit tuli) ja sit vietiin lämpöpuhallin navettabaariin ja mentiin sinne istuskelemaan. Vitsi et oli kivaa taas pitkästä aikaa! ♥


Heitettiin tikkaa, nautittiin muutama olut ja kuunneltiin hyvää musiikkia. Ja hei, mä voitin isännän tikkakisassa, wuhuu!!!! ☺ Viski toimi itseoikeutetusti tikkakisan ylituomarina! ☺


Paria jouluolutta tuli taas maisteltua; Samuel Adamsin Winter Lageria sekä Ayinger Winterbockia. Molemmat erittäinkin kelpo oluita!


 Samuel Adamsin oluet on muutenkin erittäin hyviä, ja tämä ei siis tehnyt poikkeusta.


 Ayinger Winterbockin ainoa huono puoli oli suuri prosenttimäärä (6,7%). Siinä joutui kesken tikkakisan välillä ottamaan tolpasta kiinni, että pysyi pystyssä! ☺ Onneksi vanhassa navetassa tolppia on pystyssä aika tiheään. 
Erittäin kiva ilta, tälläisiä olisi kiva viettää useamminkin. Valitettavan harvoin enää nykyään tulee vietettyä aikaa ihan kahdestaan isännän kanssa....


Lauantaina tehtiin ruoaksi makeaa possun niskaa, KLIK, jota tarjosin kesällä synttäreillänikin. Nyt vaan pidin lihaa vuorokauden ajan suolaliemessä ja oli kyllä nyt paljon parempaa, mausteisempaa.


Mukavaa alkanutta viikkoa ja joulukuuta kaikille! ♥
Ja joulukuun alun kunniaksi voisinkin julkaista tässä yhden mietelauseen, joka löytyi kirppikseltä ostamastani joulukirjasta.

"Lapsuuden joulut olivat täynnä ihanaa rauhaa ja joutenoloa.
Äiti tosin saattaa olla eri mieltä."


8 kommenttia:

 1. Tuo teidän navettabaari on kyllä huippu paikka - puitteiltaan sellainen, jossa turha pönötys "karsiutuu"......edellisen postauksen kakkukin oli muuten sellainen, jota pitäisi testata, nam :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tarvii kyllä paljon baareihin lähteä, kun sellanen löytyy omasta takaa! Siellä musiikki on aina hyvää, juomatki vähän edullisempia ja seura yleensä ihan parasta! ♥ Ja liittyyhän tänne paljon hyviä muistojakin - baarihan avattiin meidän häiden yhteydessä.
   Ja testaa ihmeessä sitä kakkua - jos vaan kahvista tykkäät, niin et varmasti tule pettymään!! ☺

   Poista
 2. Onko tuo navettabaari ihan teidän privaattibaari? Upea! Kiva tehdä isännän kanssa käytsä-usein-täällä-treffit kantakuppilaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on ihan privaattibaari! ☺ Se tosiaan rakennettiin meidän häitä silmällä pitäen. Saatiin juhlatilat ihan omasta takaa.

   Poista
 3. Viskistä on tullut kyllä melkoinen rötkäle <3 Täytyy kyllä joskus tulla tutustumaan tuohon teidän navettabaariin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se kovaa vauhtia kasvaa. Nyt on jo painoa 25 kg. Tosin vielä pitäisi parisenkymmentä kiloa tulla lisää.... ☺
   Olette erittäin tervetulleita!!! ♥ Vitsi kun saatais vielä vähän ylimääräistä rahaa ja saatais rakennettua se hirsinen saunamökki, sinne tulis sit kunnon yöpymistilat vieraille! ☺

   Poista
 4. Miten tuo lihan pitäminen suolaliemessä tapahtuu? Eli paljon laitan suolaa ja vettä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laitoin litran kylmää vettä ja 1 dl suolaa ja ½ dl fariinisokeria. + sit ripauksen paprikamaustetta, mustapippuria, chiliä ja juustokuminaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)