maanantai 1. elokuuta 2016

Räyskälä Vintage Drags 30.07.2016


Lauantaina otettiin heti aamusta suunnaksi Räyskälän lentokenttä. Siellä pidettiin vanhanajan tyyliset kiihdytysajot, josta ei tunnelmaa ja tyyliä puuttunut. Kuvat puhukoon puolestaan.


Alueella oli iso harrasteajoneuvoparkki, johon mekin oman automme parkkeerasimme. Harrasteajoneuvoparkkiin olivat tervetulleita kaikki yli 30 vuotiaat hyvinhoidetut laitteet, käyttöautot joutui ajamaan kauemmas parkkiin. Ihan ensin suuntasimmekin katsastamaan juuri nämä parkkiksella olevat autot. Ja mahtavaa kalustoahan riitti.Ahhhhh.....Chevelle ♥

Itse ajot ajettiin vanhan ajan tyyliin. Autot oli jaettu luokkiin autotyypin mukaan. Lähtö ei tapahtunut liikennevalojen mukaan, vaan siellä oli lähettäjä. Ja aikoja ei otettu, vaan se jolle ruutulippu heilahti ekana maaliviivalla, oli voittaja ja pääsi omasta lähdöstään jatkoon.

Tää oli ihan mun suosikkiauto. Samainen auto tais ulkonäöstään pokaaleja napata myös viime vuoden Picknickissä.
Kuminkäryä riitti.

Meillä oli tosiaankin matkassa kolme alamittaista, jotka saivat aikansa hyvin kulumaan keräämällä pulloja ja tölkkejä.

Joku turistikin eksynyt kuvaan.... :D

Lapsia nauratti kun autollakin oli häntä! ☺

Sade- ja ukkoskuurot yrittivät vähän haitata tunnelmaa, mutta onneksi se ei koko päivää jaksanut sataa.
Ja ensi sunnuntaina nähdäänkin sitten Forssan Pickinickissä....? 

Mukavaa alkanutta elokuuta!! Enää viikko loman alkuun....JIPPII!! ♥
 


2 kommenttia:

 1. Voi olisikin ollut ihana lähteä Räyskälään! Siellä onkin tullut ihan hirveästi oltua lapsena, kun isä ajoi kiihdytyskisoissa! Nyt viikonloppuna oltiin Porin kiihdytyskisoissa, kun veljeni ajoi ja vielä samalla autolla jolla isäni aikoinaan ajoi! ;D Viikko sitten katsottiin isän kanssa vanhoja VHS-filmejä Räyskälän kisoista. Pitäis nekin teettää DVD-levyille ennenkuin vanha VHS-nauhuri sanoo sopimuksen irti... Ovat ihan mahtavaa katseltavaa! :D Forssaan ollaan lähdössä! Ehkä näemme siellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ollut koskaan käynyt katsomassa Räyskälässä kisoja. Muuten niissä maastoissa on kyllä jonkun verran tullut pyörittyä kun tässä suht lähellä asustellaan. Kiva paikka ja kivat puitteet tuollaiselle vanhan tyyliselle kisalle.
   Ehdottomasti kannattaa teettää DVD:lle ennenkuin on liian myöhäistä! Hauska kun harrastus kulkee suvussa! ♥
   Saa tulla nykäisemään hihasta jos meidät huomaat Picknickissä. Isäntä tulee moottoripyörällä ja minä autolla. Hyvä tuntomerkkimme Viski :D jää todennäköisesti tällä kertaa kotiin. Ainakin jos on kovin kuuma. On vähän rääkkäystä ottaa se sinne kuumuuteen kävelemään...

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)