torstai 23. tammikuuta 2020

Tammikuun (melkein) puolenvälin brunssi


Kun sattuu viikonloppu, että kummallakaan ei ole mitään menoa, ei tarvitse kytätä kelloja ja saa heräillä omassa rauhaisassa tahdissa, niin mikäs sen parempi tällaiseen aamuun (tai aamupäivään) kuin kunnon brunssi.



Meidän brunssipöytään ei sinänsä sisältynyt mitään ihmeellistä. Mutta pelkän voileivän / puuron sijaan tämä vähäkin oli ihan luksusta.



Brunssipöydässä oli mm.
☆ pekonia
☆ munakasta
☆ nakkeja
☆ salaattia mozzarellajuustolla
☆ sulhaspiirakoita
☆ mangokakkua
☆ tuorepuristettua appelsiinimehua
☆ kahvia



Munakkaan teen yleensä 👉 tällä reseptillä. 



Sulhaspiirakoita en jaksanut itse leipoa, vaan luotin Lidlin paistopisteeseen. Hain nämä jo perjantaina ja lauantaina pikaisen uunituksen jälkeen ne olivat ihan kuin tuoreita.


👉 Mangojuustokakun ohje löytyykin jo blogista. Tämä kakku oli juurikin passeli brunssille raikkautensa ansiosta.


Pitäis kyllä vähän nyt aktivoitua näiden brunssien kanssa. Täytyy ehkä tälle vuodelle ottaa tavoite, että kerran kuussa järkkää brunssin kotona. Vaikka vähän eri teemoilla aina, niin ei käy tylsäksi. Tosin voiko brunssi kerran kuussa käydä tylsäksi? Voiko brunssi ylipäätään käydä tylsäksi..?😁 

(Halukkaat brunssivieraat voi toki ilmoittautua, niin ei ainakaan ainaiseen samaan brunssiseuraan kyllästy 😉)




2 kommenttia:

  1. Brunssi on aina paikallaan, kun on semmoinen kiireetön velvoitteista vapaa aamu.
    Kun tekee esivalmistelut edellisenä päivänä, brunssin laittaminen ei vie kauaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)