torstai 1. marraskuuta 2012

Happy Halloween!!

Halloweenin ajankohdasta tuntuu olevan niin monia mielipiteitä kuin ihmisiäkin, että milloin sitä kuuluisi juhlia. Itse miellän Halloweenin kuuluvaksi Pyhäinpäivän yhteyteen. Niinpä leivoin eilen Halloween-muffinsseja!
Muffinssi ohje on Kääpiölinnan köökissä -blogista, eli tiikerimuffinssit, mutta tein ne ilman raidoitusta. Laitoin vaan kaikki ainekset sekaisin. Koristeluideoita taas oli netti pullollaan. Ja tällaisiä päädyin tekemään tällä kertaa...

Halloween-muffinssit



200 g voita
2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 rkl kaakaojauhetta
0,5 pss Marianne-crushia
3 rkl maitoa

Lisäksi
Amerikan muffinssivuokia
valkosuklaata
punaista, vihreää ja keltaista koristelugeeliä
karkkeja

Vatkaa pehmeä voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää munat vaahtoon yksitellen ja hyvin vatkaten. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, kaakaojauhe ja Marianne-crush keskenään. Lisää jauhoja taikinaan vuorotellen maidon kanssa.
Nostele taikina muffinssivuokiin ja paista 200 asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.

Sulata valkosuklaa mikrossa ja levitä sitä jäähtyneiden muffinssien päälle.
Suurin osa muffinsseistani oli "silmämunia" eli Englannin laku keskelle muffinssia ja punaisella koristelugeelillä verenpurkaumia! :)



 Koristelu oli hauskaa hommaa, etenkin kun oli kunnon välineet. Äiti osti viimeksi Tallinnasta mulle muutaman paketin koristelugeelejä. Ja nää todella toimi niinkun pitääkin! :) Kiitos äiti!!! <3



Tyyne-neitikin alkaa olemaan taas oma itsensä, eli hyvin on toivuttu leikkauksesta! :) 



Olimme Jimin kanssa eilen Koskella koirahierontaillassa. Eli kävin hakemassa vinkkejä, miten pystyn kotioloissa rentouttamaan koiraa ja hieman helpottamaan lihaskireyksiä. Oli kyllä ihan antoisa ilta. Ja Jimi oli tyytyväinen kun näki paljon uusia koiria! :)

Tässä vielä kuva keskiviikko-illan iltapalasta. Eli ihan parasta broiskupasta-salaattia!

Eli salaattiin tulee pientä simpukkapastaa, paistettuja broiskusuikaleita, kirsikkatomaatteja, fetaa (öljyssä) sekä rucolaa. Suosittelen kokeilemaan.

3 kommenttia:

  1. Onpas hirmuisen herkullisen näköisiä muffinsseja :)

    Hyvä että kisukin voi jo paremmin. Mikään ei oo niin surkea näky kuin nukutuksesta heräilevä pieni kissa. Reppana.

    VastaaPoista
  2. Joo nyt on onneksi jo kisu kunnossa! Kauhukaksikko (kissa&koira) olivat perjantaina isäntäväen poissa ollessa päättäneet syödä kaikki muffinssit jotka olivat unohtuneet pöydälle! :) Koiruus tuli ovelle vastaan muffinssipaperit suupielistä roikkuen sen näköisenä että en mä ole mitään tehnyt... ;) Eihän siinä voinut enää muutakuin nauraa!! :D

    VastaaPoista
  3. Ihana :D Ilmeisesti oli niidenkin mielestä herkkua :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)