maanantai 26. marraskuuta 2012

Viikonloppu puuhia

Oli pakko uudelleenjärjestellä tilpehöörejä keittiössä & ruokailutilassa. Olen saanut nyt niin paljon uusia leivontatarvikkeita, kiitokset äitille <3, ja pakkohan ne on saada mahdutettua johonkin.

Piparimuotit & painettavat muotit pääsi lasipurkkiin säilöön:Muffinssivuuat laitoin äitiltä saatuun emalivuokaan:Langat & puikot pääsi sinkkiämpäriin, jonka löysin navetasta:

..ja lisää sisustusjuttuja vielä tällä viikolla!!! :)

4 kommenttia:

 1. Mun piparimuotit on just samanlaisessa tölkissä :D Muotteja alkaa olla vaan niin paljon, että tarttisin toisen samanlaisen. Ei vaan vielä oo kävellyt kirppareilta vastaan.

  VastaaPoista
 2. Tilasin kans just uusia muotteja :) :) suuren määrän, eivät vaan vielä ole saapuneet...
  Kun ne on kotiutunu, niin voi olla kans toiselle purkille käyttöä.

  VastaaPoista
 3. Mun täytyis laittaa isäntä pengastamaan tuota saunan vinttiä, jos sieltä löytyis vastaavanlainen tölkki. Sieltä löytyy jos vaikka minkämoisia aarteita, kun vaan viitsii kaivella. Tavaraa on -50-luvulta alkaen edellisten asukkaiden jäljiltä. Vaikka ollaan reilu viis vuotta täällä asuttu, niin tuota saunan vinttiä ei oo vielä kokonaan käyty läpi :) Taitaa olla osa omista muuttolaatikoistakin vielä purkamatta :D

  VastaaPoista
 4. Vitsi mikä aarreaitta!! :) Meillä oli valitettavasti navetassa pidetty huutokauppa ennen kuin me ostettiin nää tilukset... :( Olis varmaan ollu vaikka minkälaisia aarteita. Onneks edes heinäseipäitä ja sinkkiämpäreitä-ja kannuja oli jääny edellisten asukkien jäljiltä.
  Pitäis kyllä päästä jonkun vanhan talon vintille kunnolla mylläämään.... :) Ja isäntä kiittäis, taas! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)