lauantai 16. helmikuuta 2013

Talvilomaviikko

Tällä viikolla päivitykset olleet vähän vähemmällä, johtuen vietetystä talvilomaviikosta. Vaikka kotonurkissa tulikin oltua, niin tietokonetta tuli vältettyä viimeiseen saakka! :)
Lisäksi flunssa vaivasi molempia, ja minua vielä pieni kuume, joka hieman rajoitti tekemisiä, mutta periksi kipeydelle ei annettu! Tässä hieman kuvasatoa menneeltä viikolta.

Loma aloitettiin tietenkin viinillä & juustolla!! ;)

..ja kotitekoisilla hampurilaisilla ja crisscuts-ranskalaisilla, nam!!

 Toinen dippikastike on Americana-dippiä (kermaviili+valmis jauhe) ja tuo punainen dippi on valmista valkosipuli-chilikastiketta.

Tiistaina lähdettiin autoajelulle muuten vaan ja päädyttiin syömään Riihimäelle Sheriff Salooniin.Oli aika eksoottinen kokemus! :) Tiesimme siis mitä etsiä, koska viime kesänä kävimme muutaman kerran Laakasalossa samojen yrittäjien pitämässä ravintolassa syömässä. Emme osanneet odottaa, että ravintola sijaitsee aivan keskellä kerrostalolähiötä...
Sisältä ravintola oli ihan siisti ja ruoka ei pettänyt tälläkään kertaa!!!
Texas-Ranger hampurilaisannos 
(188 g pihvi,cheddarjuusto,jäävuorisalaatti,paahdettu sipuli,aurajuusto,valkosipuli,remouladekastike)
Sheriff -hampurilaisannos
(188 g pihvi,cheddarjuusto,jäävuorisalaatti,paneroidut sipulirenkaat,tomaattisalsa,remouladekastike)
Ja kyytipojaksi tietenkin olutta!! :)

Keskiviikkona kävimme Turussa kääntymässä. Turun vierailu aloitettiin herkullisilla laskiaispullilla & kahvilla!

Ja sitten karkkikaupan kautta....
...elokuviin katsomaan Vuonna-85!!
Elokuva ei juonellisesti ollut mikään erikoinen, mutta vaatetukset,lavastukset, musiikki,kaikki oli täydellistä!! :)
Ja illan päätteeksi vielä Stefan's Steakhouseen syömään.

Alkuruoat:
Scallop & Ruffle
(Paistettuja kampasimpukoita, maa-artisokkapyreetä ja mustaa tryffeliä)
Roasted Bone Marrow
(Paahdettua luuydintä, paahtoleipää & lehtipersiljasalaattia)

Pääruoat:
BBQ-Bork Neck
(BBQ-kastikkeella glaseerattua ylikypsää possun niskaa, savuselleripyrettä ja papu-ragout)
  Tafelspitz
(Pitkään haudutettua naudan picanha-paistia,piparjuurikastiketta ja parmesanranskalaisia)

Ruoka oli ihan hyvää, mutta taas saimme todeta, että teemme myös kotona ihan mielettömän hyvää ruokaa. Eipä tämä ruoka paljoa siitä eronnut. Ja tuo luuydin oli aika eksoottinen kokemus. Taidan sen tästä eteenpäinkin jättää vain koirien ruuaksi.... :)
Torstaina kävimme grillaamassa Someron Iso-Valkeella. Sinne on mentävä kesällä uudestaan, että pääsee kunnolla tarpomaan poluilla, nyt oli vähän turhan paljon lunta siihen hommaan.


Perjantaina oli ohjelmassa vain ja ainoastaan synttärilahjaostostelua kummitytön kanssa. Ja löytyihän se synttärilahjakin!! :)

Nyt onkin kuume ja nuha ottanut otteeseensa vielä tiukemmin, mutta nyt ei auta alistua sen valtaan, koska jäljellä on vielä kaksi lomapäivää. Eli katsotaan mitä vielä saadaan aikaiseksi!! :) Leipominen & ruoanlaitto on ollut vähän vähemmällä tällä viikolla, mutta ensi viikolla päästään taas normaaliin rytmiin....

4 kommenttia:

  1. Kääpiölinnassa olisi sulle tunnustus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuri kiitos!!! :) Tulinpas hyvälle mielelle. Ollut vähän vähemmällä huomiolla sekä oma että muiden blogit loman/sairastelun ajan, nyt uutta intoa puhkuen omien ja toisten tekstien kimppuun!! :)

      Poista
  2. Tarttis kans raahautua tonne iso-valkeelle joskus. Taitaa olla jo ainaki 2 vuotta aikaa ku oon viimeks siellä pyörähtäny. Kiva paikka!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vaikutti kyllä tosi kivalta paikalta! Siellä oli niin paljon lunta, että ei oikein saanu kunnon käsitystä siitä paikasta. Kesäretki siis edessäpäin!! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)