torstai 6. kesäkuuta 2013

Kamalan julma hauki!

Oltiin eilen muutama tunti uistelemassa. Oli hieno auringonpaiste kun lähdettiin, mutta jostain ne taas mystisesti ilmestyi pilviä taivaalle kun me päästiin Pusulanjärvelle. No, Jimin kannalta ihan hyvä kun ei ollut niin kuuma.


 "Tylsää...."

Ja tulihan sieltä muutama kalakin. Toinen hauki oli niin pieni, että päästettiin se vielä takaisin veteen kasvamaan. Toinen olikin sitten 2,3 kg hauki. Se otettiin ylös.

Ja voi että Jimi pelkäsi! :) Tämä taisi olla ensimmäinen isompi kala joka Jimin ollessa kalareissulla mukana nostettiin veneeseen. Jimi tärisi ja yritti hypätä veneestä pois! Hauki kyllä pisti aika kovin vastaan, kun sitä nostettiin veneeseen, että ei ihme kun Jimipoikaa vähän pelotti! :)
Hauki on nyt fileroituna pakkasessa, saas nähdä mitä siitä keksin...

Kyllä kelpasi ajella kotiinpäin, kalasaaliin kanssa! :)

Onkos jollain lukijalla muuten kokemuksia Turun saariston rengasreitistä?
Haaveena olisi kesälomalla käydä se kiertämässä, mikäli säät & rahapussin sisältö sen mahdollistavat. Ja jos kierrokselle lähdetään, niin varmaankin muutama päivä siihen käytetään.
Olisi vaan kiva kuulla, että mitä kaikkea kivaa nähtävää siellä on.

3 kommenttia:

 1. Oon hieman kateellinen noista maisemista! Upean näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isäntä just eilen huomautti että Ahvenanmaan reissun jälkeen noi omat kotimaisemat ei oikein tunnu miltään...
   No, onneksi on itse pysytellyt tiukasti kotona, niin saa nauttia täysin siemauksin omista nurkista! :)

   Ja tähän on myös pakko huomauttaa että monesti se ruoho on vihreämpää siellä aidan toisella puolella. Kun on tuo hehtaarin tontti, on sitä aika vaikea ehtiä pitään siistinä. Kateellisena joskus katselen ihania viihtyisiä pikkupihoja! Ja myös sellaiset hallitusti villiintyneet puutarhat on niiin ihania!!

   Poista
 2. Hauesta saa aivan ihania haukimurekepihvejä; anoppini tekee niitä aina, kun mökin katiskaan on hauki jäänyt loukkuun. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)