tiistai 18. kesäkuuta 2013

Arvonta suoritettu ja voittaja on......Myy Tippa (Markanpilkkuja -blogista)! Paljon ONNEA!!
Laitapas osoitteesi sähköpostilla nanne1984@gmail.com niin saan laitettua voittosi postiin! :)

Tässä vähän osviittaa että mitä "hilpetööriä" se postimies oikein kuljettaa.... ;)

Suuret kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!!! <3

Me saimme tänään synttärilahjapensaani, Arton & Ainon, vihdoinkin istutettua maahan! :) Kyse on siis pensasmustikoista. Nyt pitää vielä saada lisää jotakin marjapensaita, muuten Arto & Aino ovat kovin yksinäisen näköisiä, vaikka ovatkin kaksin.

Sais vaan sitä satoa alkaa tulemaan hetikohtapianNYT! :)

6 kommenttia:

 1. Meillä on samaiset pensaat olleet pihassa jo pari kolme vuotta. Kahdesti jänikset on syöny ne oikein huolella, mutta aina ne jaksaa kasvaa. Tosin marjoja ei kyllä oo tullut yhtään :D

  VastaaPoista
 2. Eli siis ne pensaat täytyy oikeesti suojata jäniksiltä... :) Katsoin kyllä mukana tulleen ohjeistuksen mutta ajattelin että meiän kissat & koira kyllä karkottaa pihasta kaikki jänöjussit. Mutta eihän nekään pihalla öisin ole,eli parempi ehkä suojata ne talveksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen suojausta. Mekin laitetaan verkot, mutta aina liian myöhään :D Muistetaan verkot siinä vaiheessa, kun on myöhäistä.

   Poista
 3. Juu kannattaa suojata mustikkapuskat huolella; pupujen herkkua! :)

  Jeee jipii, arpaonni suosi! Mulla on arpajaisissa todella huono tuuri, vetelen yleensä vain tyhjiä arpoja. :D

  VastaaPoista
 4. Määki odotan jo arton ja ainon satoa! Vai maistuuko ne ihan normi mustikoille? Onnea vaan arvonnassa voittaneelle. :) ..en viittiny osallistua, jos oisin voittanu ni se ois tuntunu jotenki epäreilulta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne maultaan hyvin paljon metsämustikkaa muistuttava. Sisältä ne ovat kuitenkin vaaleita, eivätkä sotke samanlailla kuin "oikeat" mustikat. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)