maanantai 10. kesäkuuta 2013

Pikainen mansikkakakku

Koska vanhempi kummityttöni ei päässyt synttärikahveille silloin kun niiden oikea aika oli, juotiin kaffet sitten eilen. Ja vaikka tädiltäni (eli kummityttöni äidiltä) tulikin sellaista viestiä että kakkua ei sitten tarvitse heitä varten leipoa, niin pitäähän sitä nyt synttärikahveilla kakkuakin tarjota! :) Tässä erittäin pikaisesti väsätty mansikkakakku.

Mansikkakakku kääretorttupohjasta


Pohja:

Täyte:
2 dl kuohukermaa
2 dl maitorahkaa
sokeria
mansikkahilloa
mansikoita

Vaahdota kerma ja lisää siihen maitorahka. Mausta sokerilla oman maun mukaan.
Leikkaa kääretorttupohja kahtia. Laita toinen levy tarjoilualustalle. Levitä pohjan päälle hieman mansikkahilloa, puolet kerma-rahkaseoksesta ja oman maun mukaan mansikkaviipaleita.
Laita toinen levy päälle. Levitä siihen päälle loput kerma-rahkaseoksesta sekä mansikoita.

Ja sitten päivän pakolliset eläinkuvat! :)

"Kyllä me äiti mahdutaan samalle pedille jos oikein kovin yritetään!"


Läheisyys lämmittää! <3
  

2 kommenttia:

 1. Voi noita karvakuonoja <3 On ne vaan niin ihania. Meillä toinen katti oli tapellut jonkun elukan kanssa ja tuli kotiin silmäkulma verillä. Onneksi ei isompaa vahinkoa käynyt. Luulen, että se toinen osapuoli oli meidän tontilla usein vieraileva iso kolli.

  Niin ja kakkukin näyttää oikein hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih! <3 Onneksi ei pahempaa sattunut. Tuon takia meille ei tullut kollia, koska tässä on naapureissa myös aika paljon kolleja. Muutaman kerran tulivat meidän pihaan kun haistoivat että täällä lymyilee tyttöjä, mutta toistaiseksi ovat pelästyneet meidän isäntää sen verran että ovat pysyneet poissa nurkista.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)