tiistai 11. maaliskuuta 2014

30 + 1 kakku


Eilen oli monta syytä juhlaan. Ensinnäkin ihana pienokaisemme Lyyti täytti 1-vuotta! <3 Äkkiä on aika kulunut. Tai toukokuun loppuahan se oli kun hän meille vasta muutti. Täältä voi käydä katsomassa Lyytin ensi hetkiä uudessa kodissaan, KLIK. Se taisi viedä vajaan viikon kun Lyytistä & Tyynestä oli tullut jo parhaat kaverit. Jimi & Lyyti eivät ole oikein vieläkään löytäneet yhteistä säveltä. En tiedä mistä johtuu... Eivät he toisiaan inhoa, mutta eivät oikein tykkääkään. Yleensä Lyyti lähtee heti karkuun kun Jimi tulee liian lähelle. Toisin kuin Tyyne. Mutta he ovatkin Jimpan kanssa ihan bestikset! <3


Ja toinen syy juhlaan oli se, että hyvä ystäväni (& kaasoni) tuli Suomeen käymään ja tavattiin lähes puolen vuoden tauon jälkeen. Jo pelkästään tässä oli juhlan aihetta kerrakseen, mutta kaiken lisäksi hän ehti ulkomailla ollessaan täyttää 30 21-vuotta! :D Meillä juhlittin siis 30 + 1 synttäreitä eilen.
Olin niin laiska sunnuntai-iltana, että en kertakaikkiaan jaksanut alkaa vääntämään mitään kakkua. Siksipä eilen syötiin kunnon pikapikakakkua, mustoffeetä. Tein mustoffeen samalla ohjeella kuin jouluisen puoloffeen, KLIK, mutta tällä kertaa tein kakun vähän pienempään kakkuvuokaan. Niin ja puolukat vaihtuivat mustikoihin. Ja kylläpä oli taas hyvää!! Mustikat ja kinuski sopivat erittäin hyvin yhteen. Mutta kyllä tämä myös niin kovin makiaa on, että ei tätä ihan hirvittävän suurta palaa pysty syömään.


Kakun päällä oli mansikka-suklaapalloja koristeena. Ja yllätys yllätys (siis joka kakussahan pitää joku mennä vikaan) jätin kerman liian löysäksi ja kakkua leikatessa se vähän levisi. Mutta eipä tuo juuri makuun vaikuttanut. Ulkonäkö seikkoja.

Vielä kerran ONNEA Lyyti & Hanna!! <3

5 kommenttia:

 1. Suuren suuret onnittelut molemmille synttärisankareille! Ihanan näköinen kakku! Täytyisi joskus kokeilla, vaikkakin mua hirvittää se kondensoidun maidon keittäminen kinuskiksi. Toisaalta, jos vierittäisin sen homman ukolle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välitetään onnittelut! :) Isännällä oli hiukan hauskaa kun se näki tämän kakun lippunauhan. Väsättiin nimittäin kyseisen Hannan kanssa meidän häitä varten navetan ylisille samanmoinen viirinauha, ja kun kaksi "ei-askartelevaa" lyö viisaat päänsä ja taitonsa yhteen, niin lopputulos ei voi olla muuta kun erityisen taidokas, tietenkin! :D "Kaunis" lippunauha koristaa edelleenkin navettaamme, eihän siitä raaski pois ottaa, niin kovalla työllä se on tehty!
   Kannattaa ostaa sitä valmiiksi karamellisoitua maitoa, niin ei tarvitse keitellä! :) Niin mä yleensä teen. Enkä ole huomannut että siinä hinnassakaan olisi mitään eroa, että ostaako valmiiksi keitettyä vai ei.

   Poista
  2. Kiitos vinkistä! En edes tiennyt, että sitä saa valmiiksi keitettynä. Tuo nauhanan on aivan loistava :D Turhaa se ukko teidän arkarteluille naureskelee.

   Poista
 2. Onnea, ihanalle lyytille. Superi kuva sankarista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyyti kiittää onnitteluista! Hän on kyllä aikamoinen pikkusankari! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)