perjantai 28. maaliskuuta 2014

Eläimellistä menoa

Eilen oli jo niin lämmin, että töistä päästyä oli pakko alkaa raahata pihakalusteita pois navetan syövereistä. Ja yllätys yllätys...kun ihan mihin tahansa ilmestyy jotain uutta, niin siellä on tietenkin utelias kissa ihmettelemässä, että mitäs nyt on tapahtunut! :) Kissat on kyllä niin mainioita uteliaisuutensa kanssa.

Jimi on ollut tyytyväinen kun saa taas viettää päivät pihalla. En ole sitä kovin kylmillä ilmoilla pitänyt päiviä pihalla. Turkki kyllä kestää kovatkin pakkaset, mutta kylmällä alustalla makaaminen ei tee kauhean hyvää nivelrikkoisille polville. 
Tässä nautitaan päiväruokaa, possun selkärankaa! :)


Eilen illalla nähtiin aikas harvinainen näky. Joen toisella puolella olevalla pellolla oli 13 peuran lauma. Tai voi olla, että niitä oli enemmänkin, mutta 13 päästiin laskuissamme.


Kyllä vaan on kiva asustella maalla! :)
Eilen tuli korkattua pyöräilykausikin, ensimmäinen 10 kilometriä plakkarissa. Käytiin siis iltasella ennen Jimin iltalenkkiä pienellä pyörälenkillä. Hyvinhän se pyörä kulki ja yllättävän kivuttomalta tuntui itse polkeminenkin. Siitä se taas lähtee. Työmatkat (20 km/päivä) yritän kulkea mahdollisimman paljon polkupyörällä, säästö se on pienikin säästö! :)

4 kommenttia:

 1. Kissat on kyllä mainioita kun ovat ihan aidosti kiinnostuneita tapahtumista, samoin kuin koiratkin. Niinkin arkipäiväinen asia kuin kauppakassit, niihin pitää kurkistaa ja haistella että mitä kaikkea sieltä löytyykään. Oon jo pari päivää miettinyt että raahaisiko keinun talviteloilta ulos, luulin olevani vähän liian aikaisessa mutta luin tekstisi ja säntäsin samantien hommiin :) Koira mukana hommassa tietenkin. Meidän pellolla oli viime syksynä 5 peuraa, kovasti odottelen että näyttäytyisivät uudelleen. Maalla on kiva asua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ihan sama juttu, että jos koiruus käy vaan haistamassa että onko kauppakassissa mitään hänelle kuuluvaa, niin kissa kyllä tutkii koko kassin sisällön ja itse kassikin kiinnostaa aina kovin. Sinne voi vaikka mennä päiväunille tarpeen tullen! :)
   Kyllä heti pitää ulkokalusteet viedä pihalle kun aurinko vähänkin näyttäytyy!! :D Ja koiruus tietenkin mukana! Varjo seuraa aina perässä, ainakin minulla! <3
   Kyllä maalla on mukavaa!!!

   Poista
 2. Ainaskin kolmas kerta on kun tulen kattelemaan tätäkin postausta.... tulee mieleen ajat, kun meilläkin oli kisu ja sen pennut ja tietnkin koiruus...millonhan noista muistoista pääsee...ihana postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö teillä ole enään mahdollisuutta ottaa kisua tai koiraa tai ehkäpä jopa molempia....? Meillä nuo eläimet ovat kyllä sellaisia pallutettavia, meiän lapsukaisia! <3 Eläinrakkaalle ihmisille ne eläimet ovat kyllä elämän suola, niinkuin itselleni.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)