maanantai 31. maaliskuuta 2014

..ja eläimellinen meno vaan jatkuu!

Kyllä riitti taas aurinkoa viikonloppuna. Siitä otettiin kaikki ilo irti, ja yritettiin olla pihalla mahdollisimman paljon. Jimillä on selkeästi sellainen vaihe menossa, että kaipaa kauheasti kaveria. Kissat joutuu sitten toimimaan Jimin leikkikavereina. Tyynellä onneksi huumorintaju riittää Jimin leikkeihin, mutta Lyytin kanssa on vähän niin ja näin.

Toivottavasti tää hieno animaatio toimii teilläkin :)


Ja eihän ne Jimin ja Tyynen leikit tähän jääneet! :)


Myös Lyytillä ja Tyynellä riitti vauhtia. Pellolla mentiin niin kovaa vauhtia, että oli kuvaajalla vaikeuksia pysyä perässä! :)


Sunnuntaina mentiin hakemaan mun autoa mamman tyköä (n. 20 kilometrin päästä). Se päätti lauantaina lopettaa yhteistyön mun kanssa ihan yhtäkkiä ja eihän sitä sunnuntainakaan sieltä sitten muuten kotiin saatu kuin hinaamalla. Jimin mielestä autonhakureissu oli mitä parhain, sillä samalla sai hetken aikaa leikkiä rotutoverin kanssa. Ei anneta Jimin enää juurikaan muiden koirien kanssa leikkiä, koska vanhat nivelrikkoiset polvet eivät enää oikein rajuja leikkejä tahdo kestää. Mutta onneksi Pepin kanssa leikit pysyivät suht fiksuina. 


Pepi on siis narttuschäferi ja 7 vuotta Jimiä nuorempi. Mutta yhteinensävel näillä koiruuksilla löytyi heti ensitapaamisella. Pepistä on ennenkin ollut muutama kuva täällä blogissa, KLIK ja KLIK.

Sunnuntai-iltana virtaa ei ruoanlaittoon enää juurikaan riittänyt, joten iltapalaksi söimme taas pikaruokaa, eli rieskapizzaa KLIK. Tällä kertaa täytteenä oli vaan jauhelihan sijaan tonnikalaa. Niin ja persikat korvattiin ananaksella. Hyvää oli tämäkin versio!


Oikein mukavaa (ja toivottavasti aurinkoista) alkanutta viikkoa kaikille!!
Toivotaan että sitä luvattua lunta ei nyt tule, koska mun auto tosiaan on toimintakyvyttömänä ja pyörällä pitäisi töihin päästä..... :/


6 kommenttia:

 1. Voi noita ihania eläimiä ♥ Kisujen ilmeet taas :) Kuvistakin jo näkee, että on menty ja lujaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauhtia & vaarallisia tilanteita riittää! <3 Kisut ovat ihan innoissaan kevään tulosta!!

   Poista
 2. Kuvista näkee, että teillä on asustaa onnellisia eläimiä - ja varmasti ihmisiäkin :) Kiitos hyvistä resepteistä ja mukavaa keväänjatkoa! t. Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Ella, kiitos kun jätit kommenttia! :) Kyllä meillä asustaa oikein onnellinen viisikko! Eläimet ja ihmiset kaikki sopuisasti yhdessä.
   Kiva kuulla että olet löytänyt blogistani hyviä reseptejä, toivottavasti löydät jatkossakin!!
   Oikein ihanaa & aurinkoista kevättä!!! <3

   Poista
 3. Vauhti päällä!:) Kyllä ilman eläimiä olisi tylsää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kyllä nuo eläimet ovat ainakin minulle sellainen elämän suola! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)