keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Voihan kurarieha!Eilen laskiaistiistaina vietettiin kyllä laskiaisriehan sijaan kurariehaa! :) Päätettiin lähteä koiruuden kanssa kävelemään peltojen halki kulkevaa lenkkiä ja sehän se oli vasta päivän kuningas idea. Koiruus oli aivan savessa, minun puntit ja kenkien pohjat olivat aivan savessa. Ja niin paljon kun tuo Jimi rakastaa kuivaustouhuja. Voi kiesus!! Olen kateellinen niille kaikille ihmisille, joiden kodeissa on kuraeteinen, jossa koiran voi tarvittaessa huuhtaista puhtaaksi. Meiltä kun löytyy sisältä pelkkä suihkukaappi, emmekä me Jimin kanssa mahdu sinne yhtaikaa.


Kyllähän meiltäkin pihasaunasta löytyy kunnon suihku, mutta sielläkin tarvitsee mennä ensin tuvan ja pikkukeittiön läpi, ennen kuin olet suihkussa. Ei ole kyllä ajateltu koiran omistajia yhtään kun tätä taloa on suunniteltu (joskus vuonna 1947)! :D No, ei auta kuin kärsiä, ja toivoa samalla että nämä kelit pikkuhiljaa kuivuisivat. 


Kovin se säätiedotus lupaili, että viikonloppuna olisi todella keväinen keli. Sitä odotellessa!! :)

9 kommenttia:

 1. Tämä "talvi" on ollut koiranomistajan painajainen. Kuraeteiselle olisi täälläkin käyttöä mutta olen kiitollinen autotallin vesipisteestä, letku oven raosta ulos ja suihkuttelemaan. Sitten kuivataan pyyhkeellä jonka jälkeen kipsutellaan pihan poikki taloon jolloin tassut on jo kurassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama meininki siis kuin meilläkin! :)
   Meillä onneksi tuo piha pysyy hyvänä keleistä huolimatta, mutta valitettavasti se ei riitä koiralle eikä emännälle että touhuttais vaan omassa pihassa vaan lenkille on päästävä muutaman kerran päivässä. Tänään aamulla olin vähän laiska pyyhimään tassuja, ja kas jo oli tummalla puulattialla ihanat kuraiset tassun jäljet! :D

   Poista
 2. Oijoi....onpa kurainen koiruus .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin tätä, koiranomistajan arkea!! :)
   Minua itseäni ei pienet kuratassun jäljet kotona haittaa, mutta tuo isäntä tuppaa olemaan aika kiukkuinen niistä jäljistä! ;)

   Poista
 3. Meillä kissoilla on olohuoneen ikkunan alla lankku, jota pitkin pääsevät kulkemaan. Kun tulevat ikkunasta sisälle, hyppäävät ensimmäisenä meidän vaalean sohvan käsinojalle. Voit varmaan kuvitella miltä sohva siitä kohtaa näyttää! :D Kyllä siinä yleensä pidetään vilttiä suojana, mutta aika usein yksi pikkumies käy varastamassa viltin leikkeihinsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Voin vain kuvitella miltä soffa näyttää kun on täynnä söpöjä pieniä kissantassun jälkiä!! Ehkä teidän kisut on sitä mieltä että sohva on vähän tylsän näköinen ilman pientä koristusta..?! :)

   Poista
  2. Niinhän se saattaa olla. Ja onhan ne pikkuruiset jäljet tosiaan aika söpöjä. :)

   Poista
 4. Huh, huh...aikamoinen yhtälö. Meillä aikoinaan oli eteisessä iso pyyde ja siihen oli Dora-tipsu hyvä kietaista ja nostaa käsienpesualtaaseen saunaan ja siinä huuhtoa...ei päässyt karkuun, niin kuin lattialla huuhdottaessa. Tosin sitten saikin pestä lavuaarin ja takaseinan.... ihania kuvia koiruudestanne. Minä tunnustan käyväni joskus kattelemassa vaan teitin elukoitten kuvia, eikä tule aina jätettyä ees kommenttia...olis karmeeta kun joihinkin joutus jättämään esim 5 kommenttia, jotta taas kävin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ihan toimi tuo koiran lavuaariin pistäminen! :) Iso pyyhe meiltä tosin löytyy eteisestä, ja siihen Jimi saakin kaivautua joka lenkillä käynnin jälkeen. Eilen kävi tuuri ja metsälenkillä löytyi vielä lunta missä sai kierittää Jimin ennen autoon ottamista. Luksusta! :)
   Kiva kuulla että käyt katselemassa eläintemme kuvia! Etten täällä ihan yksin höpöttele niistä! :) Ne vaan ovat niin rakkaita että yleensä joka päivä kertyy kuvatulva eläimistä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)