sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Päivä Iso-ValkeellaLauantaipäivä kului hienosti Iso-Valkeen luontopolulla KLIK samoillen ja yhdessäolosta nauttien! <3


Iso-Valkeen järvi on aika puhdasvetinen. Isäntä sieltä bongaili vähän väliä ahvenparveja ja harmitteli kun ei tullut virveliä matkaan. 


Eväänä oli nakkeja, leipiä ja nuotiokahvit. Nakit oli varattu Jimiä varten, mutta taidettiin me kaksjalkaisetkin niistä muutama syödä... :)P.S. Iso-Valkeelle menijöille tiedoksi! Vaikka tuossa paikan opasteessa lukeekin, että reitti on 3 km pitkä ja helppokulkuisuuden vuoksi sopii lapsillekin, niin saanen olla erimieltä asiasta. Ensinnäkin, reitti oli 3,7 km pitkä ja vaativuudeltaan aikamoinen. Polulle oli kaatunut tosi paljon puita, eli välillä joutui oikein miettimään, että mistä ihmeestä ne pääsee ylittämään/alittamaan. Välillä polku myös meni sen verran jyrkässä rinteessä, että sateisen päivän jäljiltä se oli kaikessa liukkaudessaan aika haastavaa kuljettavaa kokeneellekin kulkijalle. Muuten kyseessä on kyllä todella hieno paikka. Alueelta löytyy kaksi laavua + yksi nuotiopaikka, jonka me valtasimme.


Ihan parasta vapaa-ajan viettoa!! <3

6 kommenttia:

 1. Tuolla tulee käytyä ihan liian harvoin nykyään! Noh, jahka pötsistä pääsen, ni pitää korjata asia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle se on sit taas ihan uusi paikka. Yleensä tullut käytyä aina Tammelassa Ruostejärvellä tai Liesjärvellä. Mutta hieno paikka tuokin! :)

   Poista
 2. Eipä ole kovin kaukana meistä tuo paikka, joten joskus voisi käydä! Nyt olemme lähinnä käyneet Nuuksiossa retkillä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä tsekkaamassa! Olettekos käyneet Tammelan Liesjärvellä koskaan? Sielläkin on tosi hienoa maastoa.

   Poista
 3. Ihanat kuvat taasen kerran! Tosi kivantuntuisen päivän olette viettäneet ja vaikuttaa kyllä mahtavalta tyypiltä tuo teidän Jimi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3 Metsäily on ihan parasta huumetta! :)
   Ja Jimi-herra on kyllä mahtava tyyppi! Hurmannut jo monen ihmisen sydämen ikihyviksi! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)