maanantai 2. kesäkuuta 2014

Pihahommia


Sunnuntaipäivä vietettiin tiukasti omalla pihalla, nurkkia siivoten. Tai lähinnä kaisloja siivoten! :) Viime viikonlopun talkoiden jäljiltä kaislaa on rannassa valtavat kasat ja ne oli saatava pois maisemaa pilaamasta. Sitä paitsi sellainen märkä, mätänevä kaisla haisee aika kohtuullisen hyvältä.... ;)


Yritettiin saada kaislakasat palamaan, mutta vaikka nuotiossa oli kuinka kuuma liekki alla, niin ei märät kaislat tahtoneet palaa. Loput kaislat raahataankin ihan suosiolla hus pois meidän tontilta! :)


Minä käytin kaiken väliajan tehokkaasti hyväksi lukemalla. Ensimmäisen osan tästä Anni-sarjasta olen jo lukenut. Tämä "Siniset Viipurin illat" on toinen osa. Vielä kolmas osa odottaa lukemista. Ihan mielettömän hyviä nämä Laila Hirvisaaren (Hietamiehen) kirjat.


Työnteon lomassa on myös hyvä pitää kakkutaukoja! :) Tummasuklaa-vadelmajuustokakku KLIK maistui herkulliselta kun hiukan oli rehkinyt! :)


Ruokaa en jaksanut päivällä tehdä, vaan kävimme Someron Rantatuvalla syömässä. Tämä ainoastaan kesäisin avoinna oleva ravintola on siitä erityisen kiva paikka, että sinne ovat myös koirat tervetulleita. Ja ihan ensimmäisenä huolehditaan aina, että koirilla on vettä, sitten vasta mietitään omistajien juomapuolta! :) Erinomaisen hyvää palvelua. 


Ja illalla saatiin seurata kuinka kuumailmapallo laskeutui viereiselle pellolle. On se kyllä aikamoinen vekotin. Itse en kyytiin uskaltaisi mennä, mutta varmasti hieno kokemus niille jotka uskaltavat.


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!! <3 
Minulle tämä onkin viimeinen viikko kun ikä alkaa kakkosella...iiik.... ;)

2 kommenttia:

  1. Sun blogii on aina niin kiva lukee, käyn useemman kerran päiväs kattoo jos olis uus postaus tullu! :)) oot niin energinen ja ilonen, että tulee itekki hyvälle mielelle ja joskus itteeki purasee jokin leipomis inspis tms. :) terkuin serkkus sini :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini kauniista sanoistasi! <3 Piristi erittäin paljon!! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)