tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kana-enchiladat

Eilen oli vielä aika väsynyt olo viikonlopun jäljiltä. Niin ne vaan tavallisuudesta poikkeavat viikonloput vie kaikki voimat! :) Mutta oli kyllä erittäin hauska ja mieleenpainuva Helsingin reissu. ZZ Top oli hyvä, mutta kaikkein mieleenpainuvimpana jäi mieleen treffit Kääpiölinnan köökin Anun kanssa. Ihan uskomatonta, että minä, yleensä vieraassa seurassa ujo ja hiljainen, en yhtään arastellut tavata Anua vaan suorastaan juoksin hänen luokseen ja spontaanisti kapsahdin kaulaan ja siitä se juttu sitten lähti!! :) Ihanaa, että tämän harrastuksen kautta olen löytänyt itselleni niin ihanan, uuden ystävän! <3

Mutta pidemmittä puheitta, tässä maanantairuokaa. Isäntä tykkäs ihan hirmuisesti, minusta tämä oli ihan ok! :)

Kana-enchiladat



430 g broilerin fileitä
2 isoa sipulia
2 suippopaprikaa
5 valkosipulinkynttä
2 kpl omia säilöttyjä chilejä
8 tortillalättyä
250 g cheddarjuustoraastetta (Oltermanni)
2 tomaattia
1 pieni purkki säilykemaissia
1 prk smetanaa
1 prk taco-kastiketta
suolaa
mustapippuria

Paista kanafileet pannulla. Leikkaa suupalan kokoisiksi paloiksi.
Laita silputtu sipuli ja kananpalat takaisin pannulle. Paista pari minuuttia.
Lisää smetana, pieniksi lohkotut tomaatit, maissit, 2/3 juustoraasteesta, paloiteltu paprika,
silputut valkosipulit, chili sekä mustapippuri ja suola.
Sekoittele kunnes juusto on sulanut ja paprikat pehmenneet.
Jaa seos tortillalättyjen päälle ja taittele ne kiinni. Asettele rullat uunivuokaan.
Jos lientä jää yli, kaada se tortillojen päälle. Kaada päälle myös taco-kastike ja loppu juustoraaste.
Paista 175 asteisessa uunissa n. 20 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
 Nauti tuoreen salaatin kanssa.




8 kommenttia:

  1. Hah hah, sinäkö ujo :D No, en mäkään yleensä vieraassa seurassa heti ole suuna päänä, mutta ei sun seurassa tarvinnut ujostella pätkääkään.

    Väsy meinaa painaa täälläkin ja eilen illalla nukahdin onnellisesti sohvalle. Tämäkin aamu tuntui vielä takkuiselta, mutta ehkä tämä tästä. Vajaa kaksi viikkoa ja sitten olisi tiedossa Provinssi. Kuinkahan vanha jaksaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lataat juhannuksen ajan akkuja niin johan taas jaksaa Provinssissa!!! :) Ja sinäkö vanha, pyh ja pah sanon minä!!! <3

      Poista
  2. Tämä respti menee heti talteen, kuulostaa sellaisetlta, josta meidän porukka vois tykätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tämä kohosi heti isännän suosikiksi. Itse mietin että josko kokeilisi seuraavan kerran kanan sijaan jauhelihaa....

      Poista
  3. Anun blogista jo luinkin kivasta reissustanne ja tapaamisestanne, tosi hienoa! Toi sapuska näyttää siltä, että meidänkin Isäntä hakisi sitä pari kertaa lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niiin kiva tapaaminen!! <3
      Kummasti isäntiin vetoaa yleensä saman tyyliset ruoat!! ;)

      Poista
  4. Ihana ohje ja tosi kiva kun vihdoin tapasitte :) hieno harrastus saattaa yhteen hienoja ihmisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, niin se vaan on!! En olisi blogin kirjoittamista aloittaessani uskonut, että joskus tulen jonkun bloggarin vielä tapaamaan ihan livenä.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)