tiistai 22. tammikuuta 2019

Da Capo -piirakka


Meillä oli taas viikonloppuna nuori leipurinalku siskonsa kanssa yökylässä. Yllätys yllätys, heti ekaks kun mentiin kauppaan, hän ilmoitti että haluaisi leipoa. Ja yllätys yllätys, hän halusi taas leipoa sitä samaa suklaapiirakkaa kuin aina.


Onneksi näppärä tätsä unohti ostaa suklaata kaupasta ja piti alkaa mylläämään kodin suklaavarastoja. Varastot oli aika olemattomat, mutta juuri ja juuri saatiin kasaan vaaditut 150 g Da Capo konvehteja. Ja sepä olikin luojan lykky. Tästä tuli nimittäin ihan älyttömän hyvä piirakka. Parempi Da Capon kanssa, kuin ihan tavallisella tummalla suklaalla tehtynä. 

Resepti piirakkaan löytyy 👉 täältä >>


Huomasittehan myös hienot suklaakoristeet piirakan päällä! 😁
Yllättäen ne hävis kakun päältä ensimmäisinä...


Kävimme lauantaina tyttöjen kanssa syömässä sushia. Minulle se oli toinen kerta ja tytöt olivat ensimmäistä kertaa. Ja siellä ne maisteli susheja, syöden puikoilla, kuin vanhat tekijät! ❤ Olin ylpeä molemmista, koska rohkeasti maistoivat kaikkia tarjolla olleita makuja. Suosikki taisi kuitenkin olla suklaaputous, johon sai dippailla vaahtokarkkeja! 😃


Viikonloppu tarjosi myös erinomaiset kelit ulkoiluun. Potkukelkastakin saatiin taas ruosteet veks ja meille hiki pintaan, kun sen kanssa mentiin pihaa edes takas.


Ystävämme saukkokin oli päättänyt lähteä ulkoilemaan näin nätillä kelillä.
Saatiin kyllä hyvät naurut sen touhuja seuratessa. Välillä se sukelteli lumen sekaan ja heitteli volttia siellä!  😊


 Tätä "saukkoa" sai kans naureskella, kun kaivoi itselleen koloja lumikasaan ja sukelteli siellä! 😁


Nauttikaamme näistä talven iloista - niin kauan kun tätä taas kestää!! ⛄😍

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Herttainen saukko. <3
    Vitjat, et mäkin haluun leipomaan! Keittiöremontti etenee niin onnettoman hitaasti, kun tuo yks on joutunut olemaan jatkuvasti auraus hommissa (tälläkin hetkellä); nooh onpahan tulossa hyvä tili tältä talvelta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Saukko todella oli aika herttainen. Yleensä nämä tuppaavat liikkumaan pareittain, mutta kuin nyt sit olikin vaan yksi saukko liikenteessä.
      No mutta rahat tulee varmasti tarpeeseen, kun on tulossa lisää ruokittavia suitakin! :) Ja eiköhän se keittiökin sieltä joskus valmistu. Hiljaa hyvä tulee!! ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)