lauantai 19. tammikuuta 2019

Ravitseva aamupuuro


Mulla tulee ja menee nämä aamupala innostukset. Tällä hetkellä eletään taas puurovaihetta! 😀 Jossain vaiheessa jätin puuron pois kokonaan, koska tuntui että se vaan lisäsi nälkää, eikä vienyt sitä pois. Mutta nyt olen ymmärtänyt lisätä puuron joukkoon kananmunan ja vähän pähkinöitä, niin jopas pysyy nälkä yllättävän kauan pois. Ja tämän voimalla jaksaa jopa vetää kunnon juoksulenkin. Viikonloppuaamuisin tulee monesti vedettyä vaan puuro naamaan ja lähdettyä lenkille 👌

Aamupuuro
1 annos


1 dl kaurahiutaleita
1 dl vettä
1 dl kasvimaitoa (tai tavallista maitoa)
1 muna
suolaa
kourallinen marjoja
pieni kourallinen pähkinöitä

Sekoita kattilassa vesi, maito ja kaurahiutaleet ja keitä. Lisää melkein valmiiseen puuroon muna ja suola. Annostele puuro lautaselle. Ripottele päälle marjat ja pähkinät. 


Nyt ei voi enää valittaa, ettei olisi lunta. Näiden kuvien jälkeenkin on vielä satanut parisenkymmentä senttiä. Tällä hetkellä rannassa on kolaamattomilla alueilla polviin saakka lunta.
Monta vuotta ollaan menty lähes lumettomassa talvessa. Nyt on tullut sit senkin edestä 😁



Sushukkanenkin tykkää kun on lunta ❤
Saa hirmuisia hepuleita ja painelee lähes kaulaa myöden lumihangessa. Siinä sitä on koiralle(kin) lihaskuntotreeniä.


Energistä viikonloppua kaikille!! 💪

4 kommenttia:

  1. Voi kiitos vinkistä, pitääpä kokeilla tuota kananmunaa puuroon! :)
    Tunnelmallista viikonlopun jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Mun makuun kananmuna tekee puurosta vaan samettisen pehmeän, eikä maistu siinä mitenkäään.
      Sinne myös tunnelmallista pakkasviikkoa, ja koirille extrarapsutukset! <3

      Poista
  2. Tuota vinkkiä voisi kokeilla, mutta huolestuttaa! Maistuuko puurossa kypsä vai raaka kananmuna? Tai häipyykö maku muiden aineiden sekaan. En pysty edes kuvittelemaan raa'an kananmunan maistamusta, vaikka aika moniruokainen olenkin. Liekö lapsuuden traumoja? 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei maistu (ainakaan mun makuuni) yhtään kananmuna! :) Päinvastoin, muna tekee puurosta silkkisen pehmeän makuista. Muistaa vaan sekoittaa sen kunnolla puuron joukkoon ja antaa hetken vielä muhia hellalla.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)