torstai 30. toukokuuta 2019

Miksi minusta tuli Elämää Koivurannassa blogin kirjoittaja...?


 Tämä postaus on jo pitkän tovin ollut luonnosteksteissä, mutta en ole saanut aikaiseksi julkaista. Mutta ehkä nyt blogini 7vee juhlien tiimellyksessä on juurikin tämän postauksen aika!
En edes enää muista keneltä kanssabloggaajalta tämän haasteen sain. Mutta kiitos kuitenkin! ❤


1. Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen?
Blogin kirjoittamisen aloitin siitä yksinkertaisesta syystä, että saisin kaikki omat reseptini niin sanotusti yksien kansien väliin. Nämä kannet nyt sattuivat olemaan sähköiset. Ehkä joskus kerään ne kaikista parhaimmat reseptit itselleni myös paperikansien väliin. Mutta toistaiseksi hyvä näin! 2. Onko mielestäsi parempi, jos blogissa keskitytään ainoastaan yhteen aihealueeseen, esim. sisustus, vai onko mielenkiintoisempaa lukea ns. sillisalaattiblogia, jossa on juttua vähän sieltä sun täältä?
Tykkään lukea molempia, mutta jotenkin on kivempi lukea blogia, jossa kirjoittaja hieman avaa myös omaa elämäänsä. Pelkistä leivonta/ruokablogeista haen pelkästään niitä ohjeita, mutta näitä "sillisalaattiblogeja" luen oikein ajatuksen kanssa ja ne herättävät itsessäkin useasti paljon ajatuksia, jotka joskus johtavat pohdintoihin omassakin blogissa.3. Miten suhtaudut blogimainontaan ja yhteistyöpostauksiin?
Itse olen saanut tosi hyviä tuotevinkkejä jne muiden blogien yhteistyöpostauksista, joten en koe niitä mitenkään haitallisena juttuna. Minusta se on vaan pelkkää plussaa jos bloggaaja voi saada jotain ylimääräistä tekemästään työstä. Vaikka ihan harrastuksena sitä tekisikin.4. Luetko mieluimmin blogeja, joissa tekstit ovat mielenkiintoisia, mutta melko pitkiä ja joissa kuvilla ei ole niin suurta painoa, vai sellaisia, joissa pääpaino on kuvilla?
No mielummin tykkään lukea tekstiä, kuin katsella pelkkiä kuvia. Mutta kuvat toki tuovat eloa postauksiin. En ole niin "priimakuvien" ystävä, vaan tykkään enemmän sellaisista ei niin tehdyistä kuvista, jos ymmärrätte mitä tarkoitan!5. Miten tärkeää blogin kirjoittaminen sinulle on ja mitä koet siitä saavasi?
Onhan se tärkeää. Olen muun muassa saanut tätä kautta uusia ystäviä ja siitä asiasta olen TODELLA onnellinen! ♥ Joskus tulee huono omatunto kun ei ole ehtinyt bloggaamaan, mikä kyllä on ihan hölmön hommaa...

Ja silloin kun koiramme Jimi kuoli, oli omasta blogista mukava lukea mitä kaikkea kivaa sitä tulikaan yhdessä tehtyä! ♥ Ja sain paljon kommentteja siitä, kuinka olin tuonut Jimin niin elävästi tänne blogiini ja sitä kautta Jimin poismeno kosketti myös montaa blogini lukijoista. Jännä miten sitä kokee tuntevansa muita bloggareita, vaikkei olla välttämättä edes koskaan nähty.  
Ja jos joku kanssabloggaajista on pitkään poissa blogin parista, iskee huoli, että onkohan jotain sattunut...6. Kirjoitatko avoimesti, omalla nimellä blogiasi, vai tietävätkö siitä vain harvat ja valitut?
Lempinimelläni kirjoitan, mutta kyllähän minut siitä helposti tunnistaa. Ja kyllähän siellä välillä omat ja miehen kasvot vilahtavat. Ja koirankin kautta on helppo tunnistaa kenestä kyse.


7. Minkä neuvon/neuvoja haluaisit antaa aloittelevalle bloggaajalle?
Kirjoita juuri niistä asioista mistä itse haluat ja juuri sillä tyylillä kuin itse haluat. Kaiken ei aina tarvitse olla niin täydellistä ollakseen hyvää... 😊

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)