torstai 19. maaliskuuta 2020

Kymmenen vastausta

Sain Koivikon Katveessa -blogista seuraavanlaisen haasteen, jossa vastataan 10 kysymykseen.
Haaste on alunperin lähtenyt liikkeelle Susannen blogista.

Millainen oli lapsuuden kotisi?
Asuimme kerrostalokaksiossa mun vanhempien ja veljen kanssa. Äiti ja iskä nukkuivat olkkarissa levitettävällä sohvalla ja minä jaoin veljeni kanssa toisen huoneen. Sopu sijaa antaa! ❤ En tiedä oliko siihen maailman aikaan muutenkin tyypillisempää asua pienemmissä asunnoissa kun nykyään. Mutta hieman pistää hymyilyttämään, kun moni nykyään valittaa liian pieniä neliöitä, vaikka tilaa olisi ruhtinaalliseesti. Mekin asutamme taloa kahdestaan, joten tilan puutetta ei voi valittaa.

Taisin olla 11-vuotias (?) kun muutettiin isompaan kerrostaloasuntoon ja sain oman huoneen! Uusi koti tuntui melkein kuin linnalta vanhaan verrattuna. 



Mitä harrastit lapsena?
Ringette oli ykkösharrastus mikä jatkui pitkälle nuoruuteen saakka. Taisin sitä pelailla yhteensä 18 kautta. Lisäksi on tullut käytyä jumpassa, kuvataidekoulussa sekä pelattua niin jalkapalloa kuin jääkiekkoakin. 

Olisin halunnut alkaa pelaamaan koripalloa, mutta isäni ehdotti että jos kuitenkin ensin kokeilisit ringetteä. Ja sehän vei mennessän, eli ei ollenkaan huono valinta! 😀 Koripalloa en tainnut mainita enää ikinä ensimmäisten ringettetreenien jälkeen.

Myös Jimi pääsi ringetteporukan joukkuekuvaan ❤

Kaunein kukka?
En ole oikein kukkaihmisiä. Siitä syystä ei ole mitään lempikukkaakaan, mutta jonkun sanoakseni sanon nyt ruusubegonian. Sen näkeminen vie mut aina mielikuvissa mamman luo! ❤ 
Myös orvokit on ihania. Ja tulppaanit. Ja narsissit.
Taidan sittenkin olla hieman kukkaihminen... 😁


Mikä elementti (vesi, maa, tuli, ilma) kuvastaa sinua eniten?
Olen horoskooppimerkiltäni kaksonen ja se ainakin menee tuohon ilmaan. Ilmamerkille ominaista on järkevyys, keskittyneisyys ja älyllisyys. En tiedä pitääkö paikkansa 😁 mutta aika tyypillinen kaksonen taidan kyllä olla. 
(vink vink, jos horoskoopit kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti vierailla Someron horoskooppikahvilassa.)


Oletko optimisti vai pessimisti?
Sanoisin että olen realistin ja optimistin välimalli.


Oletko aamun- vai illanvirkku?
Ehdottomasti aamun. Illalla kun kello alkaa lähentelemään yhdeksää, olen jo lähes tulkoon puoliunessa. Ellen jo jopa nukkumassa.  
Tästäkään syystä minusta ei ole koskaan kuoriutunut baarikärpästä... 😉


Unelmamatka?
Tällä hetkellä unelmoin matkasta Öölantiin. Meillä oli sinne varattuna kahden viikon kalastusloma keväälle, mutta koska tilanne on mikä on, niin hyvin suurella todennäköisyydellä reissumme peruuntuu... 😞 
Blogista löytyy jo yksi postaus 👉 unelmalomakohteistani, ja näistä ainakin yhden aion tänä vuonna toteuttaa!


Milloin ostit viimeksi jotain itsellesi ja mitä se oli?
Ostin Tori.fi:n kautta itselleni kahluutakin kevään Öölannin reissua varten. Nyt pitää vaan keksiä plan B jotta sitä pääsisi vielä tänä vuonna testaamaan. 😊


Lempikaupunkisi kotimaassa?
Ehdottomasti Naantali ❤


Kolme elämäsi kauneinta asiaa?
Perhe & ystävät (lasketaan yhdeksi), oma koti sekä ihanat kummilapset (unohtamatta supertärkeitä muita lapsia, jotka eivät ole kummilapsia)


Heitän haasteen eteenpäin kaikille jotka haluavat tämän napata täältä itselleen. Ja toivottavasti mahdollisimman moni nappaa, koska näitä on hauska lukea. 😊

4 kommenttia:

  1. Olipas mukavaa luettavaa. Kiva haaste!
    PS. Tuossa lapsuusvalokuvassa on niin kivat sävyt. Vanhat valokuvat ovat niin kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos! Itsekin tykkään tällaisia postauksia aina käydä lukemassa muiden blogeissa. Kannattaa siis tarttua haasteeseen! ;)
      Vanhat valokuvat on ihania!! <3

      Poista
  2. Olipas hauskaa luettavaa. Kiva, kun otit haasteen vastaa! :D Mullakin meni aika pitkään, että sain oman huoneen. Mul oli olohuoneessa sohvan takana oma leikkinurkkaus. :,D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Innostuin niin kovin kun luin sen sun tekemän postauksen! Tässä oli mun mielestä tosi kivat kysymykset.
      Siihen maailman aikaan oma huone ei varmaan ollut mikään itsestäänselvyys.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)