sunnuntai 5. joulukuuta 2021

★ 2. adventti ★ (ja Murenan joulunavaus)


Tänään sai sytyttää toisen adventtikynttilän. Tämän kynttilän tarkoitus on sytyttää jouluiloa. Ja kyllähän se on syttynyt jo aikaa sitten, mutta selvähän se että mitä pidemmälle joulukuuta mennään, sitä kovempaa se syttyy!


Kävimme mieheni veljen vaimon (kälyn?) kanssa viime tiistaina Salossa Herkku ja Lahja Murenan perinteisessä joulunavauksessa, sytyttelemässä omaa joulufiilistämme. Viime vuonna tämä perinteinen tilaisuus jäikin väliin, tai siis sitä ei järjestetty ollenkaan, mutta onneksi taas tänä vuonna pääsimme makustelemaan Murenan joulua. Tällä kertaa teemana olikin Murenan makea joulu.



Näissä blogi-illoissa parasta on se, että pääsemme kuulemaan tuoteuutuuksista, myyjien ja kauppiaan suosituksista sekä yleensä myös maistelemaan näitä uutuusherkkuja.



Tänä vuonna oli muutama uutuus, jotka jäivät kutkuttelemaan. Toinen oli pistaasiöljy. Kuulemma maailmassa on vain kaksi pistaasiöljyn valmistajaa. Tämä öljy on ranskalaista. Ja kuuleman mukaan erityisen hyvää salaatin kastikkeena, mitä en epäile yhtään. Toinen huippu-uutuus oli paprikapesto pecorino-juustolla. Tämä on kuulemma erittäin herkullista esim. pizzan päällä. Pääsimme tätä maistamaankin iltapalapöydässä, jossa sitä oli tarjolla mascarponejuuston ja chilipaten kanssa. Oli aika herkkua voileipäkeksin päällä! Ja tätä paprikapestoa lähti myös purkki kotiin. Lisäksi sain herkullisen paprikakeiton ohjeen, johon tämä kuulemma sopii erinomaisesti. Joulun jälkeen onkin hyvä heti keventää paprikakeitolla. 😉

Iltapalapöydästä jäi mieleen myös Lakan Lumo -lakkahillo, joka on siemenetöntä. Itse tykkään lakan mausta, mutta en niistä siemenistä, joten tämä on ihan huippua. Ja hei nämä suklaakonvehdit – NAM!


Parit joululahjatkin tuli illan aikana ostettua. Ihanaa että nyt on muutama ”lahjamurhe” vähemmän.


Kiitos vielä Murenalaisille tästä huippuillasta ja kiitos Sannalle seurasta ❤



Ja hei, koodilla BLOGI21saatte 👉 Murenan verkkokaupasta -10 % alennuksen, koodi voimassa 31.12.2021 saakka ja koskee normaalihintaisia tuotteita. Verkkokauppa on mielestäni parantunut koko ajan älyttömästi, eli sinne on tiensä löytänyt jo suurin osa valikoimasta mitä liikkeestäkin löytyy. Mars mars siis jouluostoksille. Itselle Murena on sellainen kauppa, että jos on henkilö jolle en kertakaikkiaan keksi mitään lahjaa, niin Murenasta kyllä löytyy jokaiselle jotakin. ❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)