lauantai 8. kesäkuuta 2013

(Värityskirjana) Isolla Kirkolla

Vihdoinkin sain aikaiseksi käytyä Helsingissä ottamassa toisen reisikuvani valmiiksi. 
Eikä sattunut yhtään! ;) 
Suuri kiitos Impact Tattoon Tomille!!!


Ja koska tatskapaikka oli ihan siinä Kaivarin nurkilla, kävimme syömässä Cafe Carusellissa. Täytyy sanoa että oli sitten aivan mielettömän hyvät ruuat! Itse söin pizzaa, jossa oli kylmäsavulohta, suolakurkkua ja smetanaa.


Isäntä taas söi Carusel burgerin, joka sekin kuulemma oli todella hyvää!

Hinta-laatusuhde siis kohtasi ihan erinomaisen hyvin!!

Syömisen jälkeen kävimme vielä tutkailemassa Hotelli Tornin Ateljee barista käsin Helsingin maisemia, kera oluen & kuohuviinin! 


Voi siis todeta että erittäin mieltä virkistävä reissu pääkaupunkiin. Ja ruuhkissa muutaman tunnin pyörittyämme olimme todella tyytyväisiä kun päästiin taas omaan kotiin, maalle! :)

2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia! Mulla on haaveissa ottaa tuon olkapäällä majailevan lohikäärmeen kaveriksi leijona. Leijona pääsisi koristamaan toista olkapäätä. Mun piti ottaa se samaan syssyyn tuon lohikäärmeen kanssa, mutta rahatilanne ei ole moista vielä sallinut :/

    Vanhoja kuviakin täytyisi käydä parantelemassa. Ainakin ottaa lisää väriä, kun värit ovat kummasti haalenneet viimeisen 20 vuoden aikana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on harmillista kun tuo raha, tai oikeastaan sen puute haittaa harrastamista. Koska kai tuo tatuointien ottaminenkin jonkunlainen harrastus (tai pakkomielle) on! :)
      Meillä onneksi isäntä muuttui hieman (huom. hieman) suopeammaksi tatuoinneilleni, kun näki miten ammattilaiselta homma sujuu.
      Mulla olis kans niiiiiin paljon uusia ideoita, mutta taitaa tuo rahatilanne sanella sen, että ei ihan hetkeen oteta uutta. Mutta viimeistään vuoden päästä 30-vuotis lahjaksi! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)