perjantai 30. toukokuuta 2014

Hedelmäinen broileri-pastasalaatti


Meneillään epätoivoinen herkullisen pastasalaattireseptin etsintä. Jos teillä rakkaat lukijat on yksikin hyvä ohje takataskussa, niin vinkatkaapa siitä minulle, joko täällä kommenteissa tai suoraan sähköpostilla. Alkaa testailuissa aika loppumaan, ja siksi tarvitsisinkin takuuvarman ohjeen.
Tämä Hellapoliisin hedelmäinen broileri-pastasalaatti KLIK oli ihan ok, mutta ei tällä vielä taivaisiin menty. Makeutensa takia sopii kyllä hyvin suolaisen ruoan kaveriksi.

Eli aineksina tässä:
800 g broilerin filesuikaleita
currya
suolaa
paprikajauhetta
275 g tuubi Kavli Aioli valkosipulimajoneesia
4 prk kermaviiliä
2 omenaa kuorittuina ja kuutioituina
1 iso prk ananaspaloja
200 g herne-maissi-paprikaa
3 kpl maustekurkkuja
250 g viinirypäleitä
1 pkt (500 g) Barilla Plus Fusilli -pastaa

Salaatti on tarkoitettu noin 20 hengelle. Meillä se syötiin erittäin sujuvasti kahteen pekkaan! :)


Eilen oli vapaapäivän kunniaksi vähän pizzaa ja leffaa Turussa. Tänään sitten serkkuni valmistujaisiin, jonne vien mukanani yhden voileipäkakun. Harmi vaan jos tuo ilma kenkuttelee kaikille valmistuville... Moni on kuitenkin suunnittellut pitävänsä juhlat pihalla.
No, Suomen kesä on Suomen kesä. Välillä sataa ja välillä taas paistaa! <3

7 kommenttia:

  1. Mäkin oon blogannut tään salaatin pienin muutoksin, ihan hyvää se on, mutta ei se mitään tajuntaa silti räjäytä. Oon tehnyt pari ihan kelvollista pastasalaattia "omasta päästä", hedelmäisen kanapastasalaatin ja pastasalaatin 70 hengelle, kato onko niissä sellaisia aineksia, mistä teillä tykätään!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat kommentit tulee moneen kertaan, mikähän mun nakkisormiani vaivaa? ☺

      Poista
    2. Kävinkin sun blogista jo vähän vakoilemassa! Luulen että yritän tätä salaattia vielä uudelleen, mutta tosiaan käytän vähän reilummin mausteita. Etenkin currya.
      Taitaa sun sormet olla jo perjantaifiiliksissä! :)

      Poista
  3. Ihanan näköistä ainakin on tämä salaatti :)
    Itse lisäilen ihan suolaa ja pippuria jos tuntuu ettei maistu tarpeeksi. Yleensä teen nämä pasta+kana tai pasta+tonnikala yhdistelmillä. Kastikkeena tulee helposti käytettyä majoneesin ja salaatinkastikkeen yhdistelmää (hesen hedelmäinen-kastike on aivan ihanaa kanan kanssa!) ja nykyään kermaviiliäkin käytän. Sinappi sopii näihin mausteena myös hyvin ja raaka hienoksi hakattu sipuli/ruohosipuli. Tonnikalan kanssa sopii hyvin myös riisi jos kyllästyttää pasta tai riisiä jää aterialta. Yleensä siivoilen näihin jääkaapin ;) Mää niin rakastan näitä pastasalaatteja! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru, kullanarvoisia vinkkejä!! :) Mä en taas kauheasti ole näitä pastasalaatteja tehnyt, mutta nyt haluan oppia. Sekä broileriversioita, että tonnikalaversioita.

      Poista
  4. Oi, näyttää herkulliselta. Pastasalaatit maistuvat yleensä niillekin, jotka eivät esim. makkarasta välitä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)