torstai 11. syyskuuta 2014

SYKSY !!!!

En tiedä onko jo aiemmista kirjoituksista käynyt selväksi, että RAKASTAN SYKSYÄ!! 


Syksy tarkoittaa jotenkin aina sellaista "uuden alkua". Jollein se merkitsee kaiken loppua, kesän & vehreyden päättymistä. Itselle on ehkä lapsuudesta jäänyt päälle se uuden alku, koska syksyllä kuitenkin aina alkoi taas kesän jälkeen koulut ja uusi ringettekausi.


En vaan pysty saamaan tarpeekseni näistä ihanista kirpsakoista syysaamuista! Voisin vaan lenkkeillä metsässä ja tuoksutella ihania syksyn tuoksuja, ihan vaikka varastoon saakka. Ja nauttia alkavasta syksyn väriloistosta!


Eikä se syksy pelkkää harmautta ole! Nimittäin kuolleeksi luullut ruusupuskani tekee koko ajan vaan lisää uusia nuppuja... <3


Ja chili senkun kukoistaa. En tiedä milloin sitä oikein on aika nyppiä loputkin chilit pois puskasta, ennen kuin pakkanen vie koko sadon. Viime syksynä en malttanut odotella, että kaikki vihreät olisivat punertuneet, vaan otin ne pois vihertävinä. Ja hyviä chilejä niistä tuli, KLIK.


Viikonloppu mökkeillään Tammisaaressa. Toivottavasti ilmat suosivat silloinkin, ja saa tehdä piiiiitkiä lenkkejä ihanissa, sumuisissa aamuissa!! <3


Mukavaa viikonlopun odotusta kaikille! <3

7 kommenttia:

 1. Määki niin <3 syksyä! Eikä oo muuten yhtään huonoa sekään, ku saa kirpsakassa aamussa heitellä lampaille heiniä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei varmaan niin! :) Voi pampaat <3 kuinka hyvään kotiin pääsivät

   Poista
 2. Syksyssä on kyllä jotain niin kaunista! Luonto on uskomattoman upea ja ne syysaamut <3 Mulle syksy on jotenkin haikeaa aikaa, sillä isäni kuoli aikoinaan syyskuussa. Siitä tosin tuli kuluneeksi jo 22 vuotta, mutta aina vaan tämä syyskuu on rankkaa aikaa. Toisaalta on surullinen olo, toisaalta taas nauttii syksyn kauneudesta. Aika ristiriitaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän Anu.... <3 Tuollaiset asiat jäävät aina vähän kummittelemaan mieleen.... Ehkä se on ihan hyväkin pysähtyä miettimään elämän yllätyksellisyyttä, kunhan ei liikaan synkkyyteen vaivu. Syksyssä on paljon hienoja asioita, kunhan vaan antaa niille mahdollisuuden!

   <3 hali & rutistus <3

   Poista
  2. Kiitos ihana <3 Ei saa vaipua synkkyyteen, vaan yrittää nähdä ne hyvät ja kauniit asiat ympärillä, Onneksi niitä riittää, kun vaan muistaa pitää silmänsä auki.

   Poista
 3. Ihanan tunnelmallisia syksykuvia! Me ajeltiin viime perjantaina Itä-Suomeen mökille ja iltahämärällä alkoi olla ihan mielettömiä usvalaattoja pelloilla. Oli kyllä mielettömän kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Nyt on kyllä niin kauniita auringonnousuja ja -laskuja. Usva tekee siihen ihan oman juttunsa. I <3 syksy, edelleenkin!!! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)