lauantai 6. syyskuuta 2014

Ukko-Koli valloitettu


Viimeinen kesälomaviikko vietetty Kolilla patikoiden. Nauttien täysin siemauksin! <3
Tälläiselle Lapille ikuisesti sydämensä menettäneelle maisemat eivät sinänsä tarjonneet mitään uutta, mutta jos haluaa vähän lähempää hakea maisemien kauneutta, niin onhan se Pielinen upea sieltä ylhäältä päin katsottuna!! En ollenkaan vähättele sen kauneutta!


Mutta patikkareissulta rauhaa hakeville, en suosittele Kolia patikkakohteeksi. Ihmisiä oli vähän liikaa... Eikä vielä ollut edes mikään ruskasesonki tms. 
Jos tykkää tehdä täysin päivävaelluksia ja yöpyä vaikka kunnon mökissä/hotellissa, tietäen olevansa koko ajan ihmisten keskellä vaikka metsässä onkin, niin silloin suosittelen Kolia ehdottomasti. Muuten ehkä suosittelen lähtemään vaikka Lappiin! :)

Matka meni todella hyvin! Viski oli reipas kuin mikä, koko reissun ajan! <3 On mulla kasvamassa ihan uskomaton patikkakaveri, ei voi muuta sanoa! <3

Kirjoitan tuonne Viskin blogin puolelle, KLIK, tarkemman matkaselostuksen, jos vaikka joku innostuu Kolille matkustamaan! Ruska-aikana maisemat varmasti vielä upeammat.


15 kommenttia:

 1. Kiva nähdä, että reissu on mennyt hyvin, Viskikin näyttää nauttivan. Onhan noillakin leveysasteilla jo melkoisen jylhiä, kauniita maisemia, mulla on vaan edellisestä Kolin reissusta aivan liian kauan aikaa!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Viskikin nautti täysin siemauksin kunnon "raitisilmamyrkytyksestä"! :)
   Eiköhän sitä sitten ole jo aika taas mennä nauttimaan Kolin maisemista.... ;)

   Poista
 2. Voihan ihana Viski! Mekin ollaan käyty joskus moottoripyöräilemässä Kolilla, kauniit ja jylhät maisemat....mutta helppoa olla samaa mieltä siitä, että jos hakee patikointia ja rauhaa, niin on suunnattava toisaalle. Viskistä kasvaa kyllä upea koira, en epäile hetkeäkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me totesimme ihan saman jutun; hieno paikka kaikinpuolin ja hienot maisemat, mutta rauhoittumista sieltä oli turha hakea. Mutta hieno reissu kuitenkin ja ensi syksynä sitten rauhallisempiin maisemiin! :)

   Poista
 3. Tulin heti kurkkimaan blogiasi, kun huomasin että olit liittynyt blogiini lukijaksi! Kiitos! Täällähän on vaikka mitä ihania juttuja, joten päätin heti liittyä lukijaksi. Ja Viski, onpa ihana koira! Minulla on itelläkin sakemanni, Aatu, vajaa 9 vuotias uros.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tulit vastavierailulle! :) Minäkin löysin heti blogistasi ihania, kokeiltavia reseptejä! Tämä tässä harrastuksessa on juuri parasta, tutustuu uusiin ihmisiin ja saa jaettua hyviä reseptejä!!! :)
   Voi, ihana kuulla että täällä on muitakin sakemanni harrastajia!!! <3 Paljon paljon rapsutuksia Aatulle!!!

   Poista
 4. Miten suloinen hauveli,mikä katse! Ja hauska nimi hänellä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael!! <3 Monella vähän töksähtää tuo koiruuden nimi, mutta meillä on ihan omat hauskat perustelumme tälle nimelle... ;) http://koivurannanviski.blogspot.fi/2014/07/jaa-mistako-nimi-viski.html

   Poista
 5. Kuumeisena aloin jo hieromaan kipeitä silmiäni, mitä, mitä? Miten minulta onkin voinut mennä ohi Viskin sivut? :) Heti lukemaan kuulumisia sieltä! Oikein mukavaa lomaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi Peggy myöhään kuin ei milloinkaan! :) Päätin että teen Viskille omat sivut, etten kyllästytä ruokajuttuja himoavia pelkillä koirapäivityksillä! :)

   Poista
  2. Tiedän tunteen :D Manu-mopsillakin oli omat sivut, mutta Onni saa pyöriä pienen punaisen keittiön jaloissa, ainakin vielä hetken.

   Poista
 6. Mahtavat patikointimaisemat! Ja tuon parempaa patikointikaveria ei voi ollakaan! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja, patikointi maisemat olivat upeat ja patikkakaverit mitä parhaat! <3

   Poista
 7. Voi ihanuus, mikä patikkakaveri! <3 Kiva, että reissu meni mukavasti! Totta varmasti, että tottuneille Lapin reissaajille Koli on vähän "turistimaisempi" kohde, väki löytää sinne helpommin. Me haaveillaan edelleen Lapin patikoinnista, ehkä ens syksynä sitten kun pikkukokki on jo päälle vuoden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Patikkakaveri(t) oli kyllä ihan parhaita ja maisematkin kyllä upeat. Kyllähän se Pielinen aika upea järvi on, siitä ei pääse mihinkään. Harmitti kun en viitsinyt ottaa rinkkaan kunnon järkkäriä, vaan menin pikkupokkarin voimalla. Olis saanut niin hienoja kuvia kunnon kameralla.
   Joo kyllähän se Lappi on aina Lappi, ainakin tälläiselle "sille sydämensä täysin menettäneelle"! <3 Suosittelen!!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)