tiistai 16. syyskuuta 2014

Broileri-pastasalaatti


Nämä pastasalaatit on nyt meillä kovin IN! Kun edelliset on syöty niin jo pukkaa uutta. Meiän suosikki on viime aikoina ollut ehdottomasti tämä tonnikala-pastasalaatti, KLIK. Välillä pitää tonnikalaa vaihtaa taas broiskuun, ja tuloksena tällä kertaa tälläinen salaatti. Kiitokset Korot kopisten -blogiin herrrrkullisesta ohjeesta!!! <3

Broileri-pastasalaatti


 450 g broilerin sisäfilettä (fajitas maustettu)
n. 7 dl keittämätöntä pastaa (Torino Tricolor)
puolikas kurkku kuutioina
puolipurkkia kirsikkatomaatteja halkaistuna
2 pientä punasipulia viipaloituna
puoli punttia persiljaa hakattuna
paprikaa kuutioina
fetaa
1 prk Creme Bonjour Cuisine valkosipuli & yrtit
1 prk kermaviiliä
3 rkl majoneesia

Paista broiskut, anna jäähtyä ja kuutioi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä.
Ja tämän jälkeen kaikki onkin hyvin simppeliä; sekoita kaikki ainekset yhteen ja anna salaatin hetki maustua jääkaapissa ennen tarjoilua. NAM!!

HUOM! Innokas valokuvauskaveri! ;)


Tuo Creme Bonjour Cuisine toi ihan oman, hyvän makunsa salaattiin. Sen makua vaihtelemalla saa tietenkin taas uutta vaihtelua.


6 kommenttia:

  1. Näyttääpä herkulliselta, menee ehdottomasti kokeiluun! Kaikki majoneesillinen on niiiin hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria! :) Samaa mieltä tuosta majoneesista! :) Ja salaatti oli hyvää, se ei kauaa ehtinyt jääkaapissa vanheta.... ;)

      Poista
  2. Aika herkun näköstä, pastasallaatit majon kera o kyllä munki suokkareita, tämä ohoje ois kyllä vähä kevyempi köö siinä o tuota kermaviiliä, että ei iha majoneesilla mennä! Se omatekone majoneesiki o mun to do -listalla... jalakoisa pyörivä Apukokki ois varmaa mielellää kans maistellu tuotosta, mulla alako soimaa pääsä se Tappaja-hai elokuvan tunnarimussiikki ku katto nuita sen kuvia :D :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin tykätään näistä pastasalaateista tosi kovin. Olis kiva vaan löytää koko ajan jotain uusia ohjeita, että sais vähän vaihtelua. Niin mullaki on to do-listalla se omatekoinen majoneesi. Tähän saakka on luottanut Hellmanssin majoon.
      Hahaa...aika osuva toi Tappajahai tunnari! :) Sai pistää töpinäks että ehti ottaa kuvat ennenkuin pieni kuono osu kulhon sisuksiin.... ;)

      Poista
  3. Pitääpä laittaa tämänkin ihana ohjeesi to-dl listalle...tykkään kans tällaisista ruokaisista salaateista. Valokuvauskaverille iso rapsutus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viski kiittää rapsutuksista! ♥ Salaatti oli hyvää, tehdään varmasti toistekin!!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)