tiistai 23. syyskuuta 2014

Tonnikala-pastasalaatti

Ja TAAS näitä pastasalaattiohjeita, toivottavasti ette jo ihan kyllästy!! Isäntä näitä vaan kärttää joka viikkoa, ja kuten tiedätte, niin on tylsä aina tehdä täysin samanlaisia salaatteja. Ohjeen olen napannut Essim-blogista, mutta lisäsin siihen vaan tuon pastan, mitä alkuperäisessä reseptissä ei ollut.

Tonnikala-pastasalaatti


1 pss Torino Tricolori simpukkapastaa
1 prk tillitonnikalaa
2 prk tonnikalaa öljyssä
1 friseesalaatti
1 pieni kurkku
1 paprika
1 iso prk ranskankermaa
1 pss tilli-ruohosipuli dippiä (Taffel)
½ tuubia aiolia
mustapippuria myllystä

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuutioi kurkku ja paprika sekä revi salaatti. Valuta tonnikaloista ylimääräiset öljyt pois. 
Ja sit ei muutakuin kaikki ainekset sekaisin, salaatti hetkeksi kylmään maustumaan ja avot, valmista tuli! :)


Olen muuten tehnyt tuonne yläpalkkiin reseptiarkistoa. Sinne tulee siis kaikki blogista löytyvät reseptit aakkosjärjestykseen ja suorat linkit resepteihin. Mutta tämä on siis vielä pahasti kesken. Julkaisin sen kuitenkin jo keskeneräisenä. Ehkä joku sieltä nyt jo löytää jonkun etsimänsä reseptin, hope so.... :)

11 kommenttia:

  1. Reseptiarkisto on ihan huippuhyvä juttu! Ei taida olla vapaa-aikaongelmia niin kauan kuin askartelet sen kanssa ;) Sen verran paljon hyviä reseptejä sulla on tänne jo ehtinyt kerääntyä. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo reseptiarkiston kanssa saa käytettyä kyllä senkin vapaa-ajan, jota oikeastaan ei hirveästi ole! :) Tai onhan sitä, mutta ei oikein raaski olla koneella, muutakuin sillon kun koissu on ihan väsyny... :)
      Mukavaa viikkoa sinullekin Anu!! <3

      Poista
  2. Onpas loistava idea! Saa varmaan lainata, jos jossain vaiheessa olisi aikaa tehdä sama :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman muuta! :) Ajattelin ihan omaa reseptien etsimistä helpottaakseni tehdä sen aakkostetun hakemiston. Saas nähdä koska saan valmiiksi.... ;)

      Poista
  3. Minäkin komppaan tuota reseptiarkistoa! Hyvä idea. :)

    Tein tänään tuon broilerisalaattiversion, oli muuten hyvvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että oli hyvä juttu aloittaa arkistointi! :)
      Ja kiva kuulla myöskin että broiskusalaatti oli hyvää, hieno homma!! :)

      Poista
  4. Kiitos reseptiarkistosta, siitä on paljon iloa ja hyötyä jauhottomille peukaloille. Aina on hyvät ohjeet hukassa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne, kiva kuulla että reseptiarkistosta on hyötyä! :) Itsekin tulee sitä aika usein käytettyä, kun nyt nämä reseptit ovat täällä sähköisessä muodossa. Paperiset ovatkin aina hukassa! :)

      Poista
  5. Tämä ohje tuli kuin tilauksesta vastaan :) mulla kun sattuu olemaan kaapin tyhjennys viikko käynnissä ja löysin myös jääkaapista tota aioli majoneesia. Hiukan vaan mietin uskallanko käyttää kun siinä pvm ollu helmikuussa.. Osaatko sanoa miten on? Teen tätä joka tapauksessa joku kerta :) -Mk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että ohje tuli tarpeeseen ja aiot sitä testata! :)
      Riippuu varmaan se aiolin säilyvyys siitä, että onko pakkaus avattu vai ei. Jos sitä ei ole avattu, niin varmaan uskaltaa käyttää, mutta avattua pakkausta en kyllä välttämättä enää käyttäisi.
      Tosin itse olen sellainen teräsvatsa, että harvemmin saan mitään vaikka huoletta olen syönyt parhaat päivänsä ohittaneita ruokia! :D

      Poista
    2. Kiitos nopeasta vastauksesta :) heitin kyllä aiolin roskiin ja ostan uutta :) tämä pastasaalaatti tuloo mun synttäritarjoilujen lisukkeeks, tonnikala ja pasta on niin hyvää :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)