perjantai 1. tammikuuta 2016

"Perunasalaatti" lantusta


Hei hyvää uutta vuotta 2016 kaikille! ♥
Meillä uusivuosi vaihtui erittäin rauhallisissa merkeissä ystäväpariskunnan luona; nakkeja ja viinirypäleitä syöden. Uudenvuoden juhlinta on mielestäni aika turhaa, mutta noin se on ihan hauskaa kun saa olla hyvässä seurassa ja kaikessa rauhassa. Ja kaiken lisäksi pääsee vielä omaan sänkyyn nukkumaankin. Parhautta ♥
Vein eilen mukanani tälläistä perunatonta perunasalaattia, koska ajattelin että voi käydä vähän tylsäksi syödä pelkkiä nakkeja. Ja voin rehellisesti sanoa, että tämä salaatti kävi paremmin kaupaksi kuin Forssan perunasalaatti. Eli hyvää on! Kukaan ei varmaan olis edes tajunnut, että tämä on lantusta tehtyä ellen olisi itse sitä sanonut. Ohje löytyi Ketoosiin -blogista.

Perunasalaatti lantusta


500 g lanttua
3 kokonaista (valkosipuli)suolakurkkua
1 iso sipuli
200 g ranskankermaa
1 dl majoneesia
valkopippuria
suolaa
(tilliä)

Kuori ja pilko lantut pieniksi kuutioiksi. Keitä suolatussa vedessä puolipehmeiksi ja huuhtele ja valuta kuutiot lävikössä kylmässä vedessä niin että ne jäähtyvät.
Kaada kuutiot kulhoon ja lisää joukkoon kuutioidut suolakurkut sekä pilkottu sipuli ja sekoita hyvin. Lisää sitten creme fraiche (ranskankerma), majoneesi sekä kaikki mausteet ja sekoita jälleen. Laita salaatti jääkaappiin vähintään tunniksi ennen tarjoilua.


Tämä päivä taitaakin mennä ihan rennosti ottaen. Josko osaisi ottaa vähän kissoista mallia! ♥


Mukavaa vuoden 2016 ensimmäistä päivää!!! ♥

4 kommenttia:

  1. Kuulostaapa hyvältä! Ihan pakko kokeilla. Kisut ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Tätä on nyt maistatettu jo aika monella ihmisellä, ja kukaan ei ole vielä tajunnut että siinä perunan sijaan lanttua.

      Niinpä, kisut ♥

      Poista
  2. Loistava ohje - kuulostaa superhyvältä!! :)
    Mä taas päästin itseni helpolla ja hain Murenasta kaksi purkkia Opaliinan perunasalaattia :P Hyvää uutta vuotta karvatassuja myöten sinne Koivurantaan!♥:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nam - kelpaisi sekin jos vielä saisin syödä perunaa!!!!!
      Oikein hyvää alkanutta vuotta koko teidän poppoolle!!!! ♥ Toivottavasti törmättäisiin tänäkin vuonna.... ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)