sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kirppistelyä, oleilua, nautiskelua

Onpas ihana viikonloppu takana! <3 
Kyllä isäntä vois vaan lähtee useemmin kalareissuihin, niin saatais taas kunnon akkavalta taloon! :)

Kiitokset Hannalle seurasta & naapureille kyläilystä! <3

Tässä vähän viikonlopun kuvasatoa:

Aamukaffet Cafe Rosessa. Ja täydelliset lohivoikkarit! :)

Nämä tarttui matkaan Somerniemen kesätorilta. Kanasen on kyllä tarkoitus löytää uusi koti yhden ystäväni luota... ;)

Oma synttärilahjakin tuli ostettua! :) 

Pientä välipalaa! Oli muuten ihan mielettömän hyviä nuo Pirkan maalaisperunalastut, nam! En yleensä syö sipsejä, mutta luulenpa että annan joskus luvan itselleni ostaa näitä uudellenkin...

Someron Rantatuvalla nautiskeltiin ihanat annokset kanaa & grillikylkeä. Kera Karhun uuden oluen, tuplahumalan. Jos ette ole vielä maistaneet, niin kipinkopin kauppaan noutamaan muutama pullo. On meinaan aika suunmukaista olutta! :)

 Kisutkin ovat jo ystäviä! <3

Hiustenvärjäysoperaatio suoritettiin pihalla, ja eihän sitä nyt ilman kunnon juomaa pysty tekemään! :) 

7 kommenttia:

  1. Oohhh.... Kuulostaa hurjan ihanalta viikonlopulta! Suloiset nuo kannut. Ja hyvä, että kisutkin tulee jo toimeen! Mites Jimin kunto?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vointi on mennyt jo parempaan suuntaan lääkkeiden avulla, mutta toivottavasti häviäisivät kokonaan.. Muuten on edessä taas rauhoitus & kuvaukset. Vanhalle koiralle tuon tajun kankaalle pistäminen ei koskaan ole kovin kiva juttu.
      Ja nämä helteet ottaa kans aika koville. Onneksi on tuo oma ranta, että pääsee viilentymään vähän väliä. Mutta takapää ei vaan aina meinaa pysyä matkassa mukana näillä kuumilla keleillä... :(

      Poista
    2. Voi toista :( Toivotaan, että olo helpottaisi eikä tarttisi kuvata. Paljon rapsutuksia potilaalle!

      Poista
  2. Teillä on kyllä ollut tosi kiva viikonloppu.:) Oma ukkokultani on niin huono lähtemään mihinkään, että omaa aikaa ei kyllä pahemmin kotona pääse viettämään. Onneksi voin karata tuonne vanhempieni mökille rauhoittumaan! Viime kesänäkin ihan nautin siitä yksinolosta ja hiljaisuudesta, vain kissat seuranani!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma aika on kyllä niin parasta! :) Ei ole koko ajan joku "naputtamassa" korvan juuressa! ;) Ja osaahan tämän jälkeen taas paremmin arvostaa niitä yhteisiäkin hetkiä.
      Ja kyllä jo isännälle lähti Ahvenmaalle viestiä, että valmistumisen kunniaksi maksan hänelle uuden kalareissun, jotta saamme taas uuden "vapaan viikonlopun"! :D

      Poista
  3. Kiitos vaan emännälle itselleen koko viikonlopusta :) <3!!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)