sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Syyspäivä Iso-Melkuttimella

Mikäs sen parempi paikka tehdä päivälenkki kuin Räyskälän Iso-Melkuttimen reitti. Ja etenkin näin hienona & aurinkoisena syyspäivänä! Valitettavasti aikataulut saneli sen, että eväsretkeä ei tällä kertaa ehditty tehdä. Tää oli vasta tutustumis- ja lenkkireissu. Seuraavaks sit koko päiväks samoilemaan ja syömään eväitä! Etenkin ne eväät on tärkeät! :D Nähtävää ja samottavaa maastoa tuolta Räyskälän seudulta kyllä löytyy. Ja tässä vähän päivän kuvasatoa:


Meiän paha seefferi :D

Kahjot pääsi mettään ;)

Mitä isompi keppi sen parempi!!

Aika puhdasta vettä... Yllättävää että Melkutti on sukeltajien suosiossa.
Jimin tyylinäyte siitä kuinka juodaan.
Ai vitsi kun olis ollut makkaraa mukana...
Jos vaan asutte jossakin Räyskälän lähistöllä, niin käykää ihmeessä retkeilemässä & ihailemassa Suomen kaunista luontoa!!! Ja kyllähän siellä mukavan hienkin sai päälle... Reittikuvauksessa sanottiin että on vaativuustasoltaan helppo. Eikä se vaikeakulkuinen ollutkaan, mutta ylä-ja alamäet saivat kyllä hien pintaan.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Mulla oli tapana käydä entisen rotikkani kanssa usein metsässä ja näitä kuvia kattellessa tuli melkoinen ikävä Iita-mammaa. Se kanssa rakasti puupalikoita ja keppejä. Mitä isompia sen parempia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Koiran kanssa on niin mukava mennä metsään, kun huomaa kuinka paljon se nauttii siitä. Varsinkin Jimille tuo metsässä lenkkeily on erittäin hyvää liikuntaa, koska polvet saavat pehmeästä alustasta hiukan helpotusta.

   Poista
 2. Kiva päivä metsäilyä näyttää olleen teilläkin! Samaan houkutteli ihana syyspäivä meidätkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin ihana syyspäivä eilen!! Onneksi tuli lähdettyä metsään! Saa nähdä kuinka kauan näitä lämpimiä ja aurinkoisia syyspäiviä vielä riittää.

   Poista
 3. Esko ois ollu aika kade Jimin kepistä! Metsäily on kyllä niin mahtia <3

  VastaaPoista
 4. Harmi kun Jimi on niin ahdasmielinen toisia uroksia kohtaan (paitsi Paavoa), muuten vois mennä Eskon & Jimpen kans mettälenkille! Nyt tarvii vaan niiden herrojen kans tyytyä remmilenkkiin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)