maanantai 21. lokakuuta 2013

Kipeyttä & laiskuutta ilmassa

Ompas taas ollut taukoa blogin päivityksessä... 
Edellislauantaina piti mennä ystäväni 30-vuotissynttäreille. Hankin kyydit ja kaikki, jotta pääsin toiselle paikkakunnalle synttäreihin. Ja, yllätys yllätys, juuri kun olin lähdössä juhlimaan, niin alkoi oksentaminen. Ja se jatkui yön yli. En tiedä mistä sellainen yhtäkkinen oksentaminen johtui, mutta harmitti niin vietävästi kun en päässyt niille synttäreille!!!!! Ei muutenkaan tule koskaan missään käytyä ja sitten kun saa itsestä irti sen verran että olisi menossa johonkin, niin eikö sitten iske tuollainen pirulainen tauti! Harmitti kyllä niin kovin, että osittain siitäkin syystä on ollut motivaatiot kaikkeen täysin nollissa. Ja sen lisäksi viime viikolla kiusasi migreeni useampanakin päivänä. Se oli jo saavutus että selvisi töistä hengissä kotiin. No toivotaan että tämä viikko sujuu vähän paremissa merkeissä!! :)

Muutamia ihania, syksyisiä kuvia on kuitenkin tullut kaiken tämän keskellä napattua! <3

Maisemaa kodin nurkilta.

Toispuol jokkee.
Perjantaina oli komea kuu, joka välillä meni pilviharson peittoon.
Meillä on ihania lemmikkejä rannassa!! <3
Ja lemmikeistä puheenollen, arvatkaapas mihin eläimeen minä törmäsin lauantaina?!
No ILVEKSEEN!!! 
Tiedän, aika harvinainen näky. Mutta ilmeisesti tässä meidän nurkilla ilveskanta on noussut jonkin verran (näin ilveksen siis noin 8 kilometrin päässä kotoamme). 
On se kyllä komia eläin! Onnekseni kyllä katselin sitä ihan auton lasien takaa...
Ja olen kyllä kissat pitänyt öisin sisällä, ihan vaan varmuuden vuoksi! :)

8 kommenttia:

 1. Mä jo ehdin murehtia, että mitä sulle on tapahtunut, kun ei mitään kuulu. Ja mun äitikin kyseli sun perään, kun ei ollut nähnyt Kääpiölinnassa sun kommentteja ;D Sua on siis kaivattu :)

  Kurjaa tuollainen sairastaminen :( Toivottavasti olo on jo edes hieman parempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulinpas hyvälle tuulelle ihanista kommenteista mitä olen saanut!! Suuri kiitos! <3
   Kyllä sinne oli Kääpiölinnaan tullut taas niin monenlaista herkkua, että vesikielellä kävin lueskelemassa (ja vähän kommentoimassakin) ;)

   Poista
 2. Ihanan syksyisiä kuvia! Ymmärrän hyvin sairauden tuoman turhautumisen, nimimerkillä kaksi kertaa vuodessa viihteellä :) Kotikontujen ympäristössä löytyy runsas petokanta...myös ilveksiä, jotka juuri verotti toisen äitini kissoista....ovat todella tarkkoja reviiristään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, juuri tuota asiaa minä en halua, että lemmikkini joutuisivat pedon suuhun. Meillä onni on se, että metsää ei ole ihan lähellä. On vaan pelkkää peltoa ympärillä. Luulenpa että mitkään suuremmat pedot eivät meidän pihaan uskaltaudu tulemaan. Ja vaikka ilveskanta kotiseudullamme onkin kasvanut, eivät ne toistaiseksi ole saaneet muuta tuhoa aikaiseksi, kun vieneet muutamia lemmikkikissoja. Näillä seuduilla on tosi paljon lammastiloja, ja ne ovat saaneet olla onneksi rauhassa.

   Poista
 3. Toivotaan parempia aikoja!:) Ikävää sairastua juuri silloin, kun olisi jotain menoja.

  Hienoja kuvia! Tämä syksy on ollut tosi kaunis. Nuo isommat pedot kotinurkissa ovat hieman ikäviä. Rajoittavat kulkemista. Minäkään en yksin koiran kanssa uskalla kovin kauas metsään lähteä, koska meillä taas liikkuu susilaumat.:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on ollut kyllä todella kaunis. Vähän harmittaa kun ei päässyt tänäkään vuonna katsomaan Lapin ruskaa, mutta eiköhän ensi kesän reissu korvaa kaiken! :)

   Hui, susia.... Meidän nurkilla ei onneksi susia ole näkynyt muutakuin ihan täysin ohikulku matkalla. Olen sanonut että jos meidän pihaan kerrankin tulee yksi susi tai ilves, on meillä sen jälkeen aika monta laumanvartijakoiraa pihassa. Ne kun eivät isompaakaan petoeläintä kavahda.

   Poista
 4. Hauska toi kuu-kuva! Tossa meijän viereisellä pellolla oli samanlainen joutsen kokoonpano. Tiiä vaikka ois ollu samat tyypi. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)