maanantai 24. helmikuuta 2014

Hei meillä leikitään!! :)


Kuvatulvaa viikonlopulta! :)
 Pitkästä aikaa oli ihan täysin vapaa viikonloppu. Ei siis ollut isännällä jääkiekkopelejä eikä minulla töitä, ihanaa!! Viikonloppu otettiinkin ihan täysin rentoutumisen kannalta. Ulkoiltiin ja löhöiltiin. Niin ja tavattiin hyviä ystäviä ja appivanhempia. Kaiken kaikkiaan siis oikein ihana viikonloppu! <3

"Hei halaa mua!!"
"No okei!!"
Pylly vasten pyllyä pump pump pump!!

  Ilmat salli mukavasti ulkoilunkin. Miten mulla vaan on jo niin keväinen olo, vaikka eletään vasta helmikuun loppua...?! Taitaa olla elukoillakin jo vähän kevättä rinnassa, sen verran riehakasta oli meno taas viikonloppuna! :)

Ensin ajettin takaa nuorimmaista...

..ja sitten vanhempaa neitiä!


Onneksi Tyyne ei ole moksiskaan vaikka Jimi vähän rajusti rakastaa! ;)




Aika upeat helmikuun kelit vai mitä...?! :D
Täältä voi ihailla kuvia viime vuoden helmikuulta KLIK ja KLIK.
Kolaamista ei ole ikävä, mutta lunta ja pakkasta vähän on....
Ei ole päässyt kertaakaan hiihtämäänkään perk*?#"&le hittolainen sentään! :)


10 kommenttia:

  1. Vauhdikkaalta näyttää karvakorvien touhut :) Ihanaa, kun Jimikin jaksaa leikkiä, vaikkei ihan pentu enää olekaan.

    Mä sain tänään jännittää, että pääseekö meidän isompi katti puusta alas vai ei. Kissat kiipesivät puuhun pikkumiestä karkuun ja hetken jo näytti, että toinen jää sinne. Tuo Tikru kun ei oikein harrasta kiipeilyä samalla tavalla kuin siro veljensä. Enkä kyllä ihmettele, sillä maha taitaa olla tiellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiiii...pääsi ilmeisesti kuitenkin alas puusta? Minäkin jännään aina Lyytin puolesta kun kiipeää liian korkealle ja on kans vähän jollain tapaa arkajalka tulemaan alas. Tyyne onkin jo pienestä pitäen ollut sellainen rasavilli ja kiipeilly joka paikassa, sen päätä ei paljon huimaa! :)

      Jimillä on taas tälläinen hyvä vaihe menossa! <3 Iloitsen näistä "terveistä" päivistä kyllä täysin rinnoin!! Täysin tervettä päiväähän tuo koira ei enää tule näkemään, mutta jos edes niitä kivuttomia näkisi vielä monet ja monet... <3 Tilattiin just "talviloma" viikoksi toukokuulle reissu Gotlantiin ja Jimin olisi tarkoitus lähteä mukaan. Koko ajan pieni pelko perseessä, että toivottavasti terveys kestää sinne saakka. Jimikin pääsee ikämiehenä elämänsä ensimmäisen kerran laivalle!! :)

      Poista
  2. Hauskaa menoa ja meininkiä.....eläimiin on uskominen, kevään täytyy olla käsillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä ne eläimet aika usein oikeassa ovat! :) Sitten kun joutsenet ilmestyvät rantaan, niin sitten kevät todellakin on jo tullut. Vielä on vähän jäätä rannassa, joten ihan hetkeen niitä varmastikaan ei vielä näy.

      Poista
  3. No ei ole ihan kauheesti teilläkään lunta =). Ihana koira!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole lunta ei. Tänä talvena lunta on pihalla ollut ehkä kymmenenä päivänä koko talvena...aika surkea talvi on ollut!

      Jimi on sellainen sydäntenmurskaaja! <3

      Poista
  4. En tiedä miksen oo aikasemmin törmännyt tähän blogiin mutta nyt parin tunnin selailun jälkeen oon ihan myyty, kivoja sapuskoita ja leipomuksia mutta kaikista ihanimpia kissat ja koira. Meillä on adhd-seefferi, täyttää ens kuussa 2 vee ja Tyyne on ihan mun edesmenneen kisun näkönen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa Anni lukemaan mitä kaikkea hassua meillä tapahtuu!! :)
      Kiva kuulla että siellä on toinen seefferin omistaja! <3 Meilläkin papalla virtaa riittää, vaikka nivelrikkokipu onkin elämää hallinnut viimeiset kolme vuotta.

      Poista
  5. Hahah vitsi mitä kuvia :-D Just tän takia kaipaan niin paljon omaa pihaa, olis ihanaa kun vois aina leikkiä koirien kans omalla pihalla. Onneks sentään porukoiden luokse ja meidän lähimetsään pääsee juoksemaan aina kun haluaa.

    Ja noi aiemman postauksen pizzat näyttää ihan superherkuilta!! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvemmin Jimikään intoutuu pihalla ihan yksikseen hölmöilemään, yleensä siihen vaaditaan joku toinen koira. Mutta nyt on ollut kevättä rinnassa ja kissatkin kelpaavat leikkikaveriksi! :)
      Ja kiitos, pizzat upposivat parempiin suihin alta aikayksikön! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)