maanantai 17. helmikuuta 2014

Terveisiä Tallinnasta!


Mistä tietää tulleensa vanhaksi...? 
Siitä että Tallinnasta tullessa kassi on puolillaan mausteita, juustoja, säilykkeitä jne, sen sijaan että siellä olisi viinaa ja vaatteita.
No, en tiedä onko se iän merkki, ehkä se vaan kertoo että omat kiinnostuksen kohteet on vähän muuttuneet! :)

Tosiaan kävimme lauantaina äidin, tädin ja kahden serkkutytön kanssa (perinteisellä) päivämatkalla Tallinnassa. Hauskaa oli taas jälleen kerran! Ja sehän se on pääasia. Sivutuotteena jotakin ostettavaakin löytyi. On se hintataso vaan Virossa edelleenkin mukavan alhainen. Kävimme mm. paikallisessa Prismassa ostoksilla. Ai kun olisi mukava käydä ruokaostoksilla jos täälläkin olisi sama hintataso. Ruokakassin hinnasta lähtisi karkeasti arvaten ainakin kolmannes hinnasta pois.


Kondensoitua maitoakin tuli jokunen tölkki raahattua mukaan, ne kun maksoivat 0,8-1,2 €/prk. Eli ei paljon mitään. Ja pullo-oluitakin muutama tarttui mukaan. Tykkään maistella kaikkia erikoisoluita, ja Tallinnan Prismassa ne maksoivat n. 1 €:n/pullo. Täällä kun menet Alkosta ostamaan erikoisolutta, saat väistämättä pulittaa 3-5 €/pullo.
Ja nyt on kahvipapujakin, eli jos vaikka saisi sen hyllyllä pölyttyvän, kirppikseltä mukaan tarttuneen kahvimyllynkin käyttöön! :)
Joskohan näillä tuotteilla pärjättäisiin taas hetken aikaa, ja jos seuraavaksi sitten hotellimatkalle Tallinnaan.......

2 kommenttia:

 1. Mekin käytiin Tallinnassa tammikuussa. Oltiin ilman autoa, joten en saanut raahattua sieltä kaikkea mitä olisin halunnut :) Ruokakaupasta teki mieli raahata iso kassillinen tavaraa, on siellä tosiaan edullista. Silloin kun me käytiin, niin siellä oli mukavat alennusmyynnit - Kristiine kauppakeskuksesta löydettiin koko porukalla talvijalkineet. Kalleimmat oli 25 e! Ens kerralla taas auto mukaan, niin mahtuu enemmän ostoksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huippua, omalla autolla Tallinnaan!! Me ei olla koskaan oltu siellä omalla autolla, mutta kyllä siitäkin taas oli puhe. Saisi tosiaan tuoda niin paljon ruokaa & mukanansa kun vaan haluaa! :)
   Kyllä nytkin muu porukka teki todella edullisia löytöjä vaatekaupoista. Minä kiersin ne kaukaa, ei ainakaan tullut mitään vastustamatonta tarvetta ostaa mitään.... ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)