Tämä salaatti meni heti kättelyssä top3 pastasalaattien joukkoon. Tuo Hesburgerin salaatinkastikehan tähän toi sen "jutun", mutta viis siitä, hyvää oli!
Ohje on Makuja kotoa -blogista ja kulkee siellä nimellä "kanasalaatti a la Heidi".
Kanasalaatti a la Heidi
tricolori-pastaa
suolakurkkua
grillattua paprikaa (tähän käy säilyke hyvin, itse grillasin tuoreita paprikoita)
kirsikkatomaatteja
tuorekurkkua
broileria
Hesburgerin paprika-curry salaatinkastiketta
Keitä pasta ja paista broilerit. Pilko muut ainekset sopiviksi suupaloiksi ja sekoita kaikki salaatin ainekset. Älä truuttaa heti koko pulloa salaatinkastiketta joukkoon, vaan testaile ja maistele.
Salaatti kannattaa tehdä maustumaan jo hyvissä ajoin tai edellisenä iltana. Kastiketta kannattaa lisätä vielä viimehetkillä pieni tilkka, sillä makaroni imee kaiken itseensä jääkaapissa muhiessaan.
Eilen oli pitkästä aikaa ruokana kinkkukiusausta. Työkaveri söi viime viikolla todella herkullisen näköistä kinkkistä, ja pakkohan se oli minunkin sellaista saada! ☺
Tein ihan perinteisen kinkkukiusauksen: 1 kg peruna-sipulisekoitusta (pakaste), 2 pussia kinkkusuikaleita, 3 purkkia ruokakermaa, suolaa, mustapippuria ja lisäksi kaikki mahdolliset sulate-ja tuorejuustojen loput mitä vaan jääkapista löytyi.
Kinkkukiusaus muhi leivinuunissa muutaman tunnin ja ai pirskatti kun oli hyvää!!
Ja asiasta kiinnostuneille, niin mun ja Viskin eka rallytokotunti meni ihan pirun hyvin!!
Ai että mulla on ihana koira! ♥
Kerron tunnin kulusta sit paremmin tuolla Viskin oman blogin puolella, kunhan vaan ehdin saada päivitystä aikaan.
Kiitos Heidi huomiosta! Pitää lisätä tuo tuorekurkku, koska kyllähän meiän salaatista sitä löyty! ☺
VastaaPoistaJoo mäkin mietin punasipulin ja fetajuuston lisäämistä. Tois ihan varmaan mukavan lisän tähän salaattiin, nam!