maanantai 16. heinäkuuta 2018

Turistina kotikaupungissa - kesäkahvila Huvila Härkä


 Tiedättekö tunteen, kun on asunut jo monta vuotta jollakin paikkakunnalla, mutta silti on paljon kyseisen paikkakunnan nähtävyyksistä tai muista käyntikohteista käymättä?



Itse sain pyyhkiä yhden kohteen listaltani yli kesäkuisen kesäloman aikana, kun lopultakin poikkesin Somerolla kesäkahvila Huvila Härässä.



Huvila Härkä sijaitsee ihan Someron keskustan tuntumassa. Mun piti ensin mennä paikalle polkupyörällä, mutta säätila sataa-paistaa-sataa-paistaa sai mut sittenkin menemään auton kanssa. Ja hyvä niin, koska siltä reissulta oli paljon myös kotiintuomisia.



Syy miksi en ole aiemmin poikennut kahvilaan, on aukioloajat. Nyt heinäkuussa kahvila on auki ke-su klo 12-17. Ne osuvat juuri sopivasti yksiin omien työssäkäyntiaikojen kanssa ja sunnuntaisin taasen olen hyvin laiska lähtemään kotoa yhtään mihinkään, etenkin jos on lauantainakin ollut töissä. Mutta onneksi lomalla oli aikaa! 😊


Kahvilan pihapiirissä toimii myös kirppis ja horoskooppipuisto. Kävin heti ensin mylläämässä kirppiksen, josta mukaan tarttuikin iso kasa kirjoja. Yleensä juuri muuta tulekaan ostettua kirppikseltä kuin kirjoja.



Itse kahvila on ihanan pieni ja hyvätunnelmainen. Juuri sellainen mitä itsekin voisin kuvitella pitäväni!
 Nautittuani kahvit ja pullat kaikessa rauhassa lähdin kameran kanssa kiertelemään kahvilan pihapiiriä. Ja ai vitsit ♥♥


Rrrrrakastan sellaisia pihoja, jossa on kaikkea pientä kivaa siellä täällä. Ja täältä sitä löytyi, kun vaan malttoi pysähtyä ja katsella ympärilleen. Tuntui siltä, että joka kulman takaa kurkkasi jotain mielenkiintoista.



Horoskooppipuisto oli myös erittäin mielenkiintoinen. Itsekin olen vähän suhtautunut horoskooppeihin sellaisena höpö höpö –meininkinä, mutta tuolla puistossa kierrellessä tuli kyllä ihan mielenkiinnolla luettua juttuja eri horoskooppimerkeistä ja niiden luonteenpiirteistä yms yms.


Joulukatu


En tiedä onko sattumaa vai ei, mutta kaksonen (olen siis syntynyt kesäkuun alkupuolella) on lähtökohtaisesti juuri sellainen että on kiinnostunut kaikista pienistä yksityiskohdista ja pienestä "tilpehööristä" ympärillään. Siksi Kaksoset –horoskooppimerkille omistettu nurkkaus olikin täynnä kaikkea ihan superkivaa! Kuten ihanat kissavalot.

Sain ehkä selityksen myös suureen rakkauteeni Muumimukeja kohtaan. Niissä kun on paljon yksityiskohtia ja väriä, ja lisäksi kaikki mukit ovat vähän erilaisia. Täysin tyypillistä Kaksoselle.



Lisäksi selvisi, että kaksoselle paras elinkumppani on vaaka. Kas kummaa, tuo mun mieheni on vaaka! Ilmankos meillä natsaakin niin hyvin! ♥ Kaksoselle pitää osata antaa ns. köyttä, jotta se pysyy tyytyväisenä suhteessa. Kaikki sitä ei osaa antaa, mutta vaaka osaa. Ja näinhän se on. Tarvitsen paljon omaa tilaa ja omaa aikaa, jotta voin ylipäätään elää parisuhteessa. Sattumaa tämäkin tai ei, mutta hauskasti silti natsasi.



Suosittelen ehdottomasti käyntiä kyseisessä kohteessa! Siellä voi vaikka vahingossa oppia jotain uutta itsestä tai kumppanista. Mukaan paljon aikaa ja pilkettä silmäkulmaan, niin avot!



P.S. Horoskooppipuistossa vierailu on täysin ilmaista! Nykyään kun harvoin enää mikään on ilmaista.
Lähtiessä sain vielä mukaani kesän horoskoopin. Se lupas mulle kesän täydeltä hauskaa toimintaa ja sukkelaa sanailua. Ja syksykin tuo tullessaan seurallisia illanistujaisia, joten on syksylläkin mitä odottaa! 😊 


Huvila Härän sivut löydät TÄÄLTÄ.

Kannattaa tarkastaa päivitetyt aukioloajat aina heidän Facebook sivuiltaan.

4 kommenttia:

  1. Just tällaisista paikoista minäkin pidän! Pitää laittaa korvan taakse, jos vaikka joskus eksyy reissailemaan sinne päin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehdottomasti!! Ja meille voi sit poiketa samalla reissulla... ;)

      Poista
  2. Ihana paikka! Mäkin rakastan kun pihalla on monia kivoja mielenkiintoisia juttuja 😄 Ja oon muuten aivan horoskooppihullu! Oon opiskellut niitä koko ikäni ja oonkin jo aika hyvä arvaamaan ihmisten horoskooppimerkit jo pienen tutustumisen jälkeen 😉😉😉 kiva jos säkin nyt vähän horoskoopeille lämpenit 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihan superkiva paikka!! ♥ Ja mukava isäntäpari!! ♥
      Mä luulen, että kun ei oikein tiedä asiasta, niin on helppo pitää kaikkea hölynpölynä. Nyt vähän silmät jo ekan reissun jälkeen avautui koko touhulle. Pitää mennä taas joku päivä uudestaan tutkailemaan. Siellä on myös sellainen pieni "kirjasto" jossa voi lueskella horoskooppikirjallisuutta. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)